Terherne - 07-02-2020

 

Op zaterdagavond 28 maart a.s wordt voor de 7e keer de wandeltocht “De 14 van Kameleondorp Terherne” georganiseerd.

 

De wandeltocht van (ca.) 14 km met onderweg (ca.) “14 belevenissen” is ondertussen een begrip geworden in Midden Friesland  en voor veel deelnemers een jaarlijks terugkerend evenement wat al ver van te voren in de agenda wordt vastgelegd. Samen met vrienden/familie/collega’s genieten van de sfeer, de muziek, de verlichting, de wind, het water, de hapjes, de drankjes en alle andere “belevenissen” welke je onderweg tegenkomt.

We proberen er dit jaar ook weer een feestje van te maken, samen met de vrijwilligers en de locaties onderweg en natuurlijk samen met alle enthousiaste wandelaars.

 

De kaartverkoop gaat dit jaar via www.vanplan.nl en het maximale aantal beschikbare kaarten is 800. Alle voorgaande edities waren zomaar uitverkocht, dus wacht niet te lang en zorg dat je er bij bent.   

 

De start is om 19.00 uur bij de Kameleonboerderij en de finish bij Dorpshuis De Buorkerij.

Hier is weer live muziek en kunnen de wandelaars en supporters nog even gezellig napraten.  Zaterdagavond 28 maart wordt dus een hele gezellige en sportieve avond in Terherne.

Mis het niet!

 

Like onze facebookpagina www.facebook.com/de14vanterherne en blijf op de hoogte van alle nieuws rondom “De 14 van Kameleondorp Terherne”.