Akkrum - 17-12-2019

 

We hebben een nieuwe locatie! In de passantenhaven, daar waar de feesttent altijd staat is het nu weer feest! 

 

Zondagmiddag 5 januari om een uur of drie rennen noeste bikkels zonder koudwatervrees het water in om er vervolgens nog sneller weer uit te rennen. Daarvoor zijn de spieren al lekker warm gedanst door Sportschool Switch tijdens de warming up, Akkrum Danst zeg maar….echte Plonzers komen natuurlijk verkleed en de Plonzer met het meest originele tenue ontvangt van de commissie een mooie prijs, hoe koel is dat!

Nadat de Plonzers zich hebben afgedroogd kunnen zij zich omkleden in het toiletgebouwtje van de jachthaven en als de temperaturen het toelaten werkt zelfs de douche. Snel omkleden is het advies want inmiddels staan dan de supporters al lang in De Kromme Knilles te genieten van glühwein, een kop snert of een lekker biertje. Daar is de Aprez Plonz party in volle gang en staat DJ “O” fijne, plaatjes te draaien. Akkrum Plonzt met een flinke scheut ‘Duutse Disco’!.

 

Zorg er dus voor dat je zondag 5 januari om 15:00 klaar staat bij de trailerhelling van de passantenhaven. 

Deelname is gratis.

 

Zondag 5 januari vanaf 15:00

 

  • Deelnemen aan Akkrum Plonzt is gratis
  • Gratis kop snert voor de Plonzers
  • Deelname is geheel op eigen risico
  • Het dragen van (zwem)schoenen is verplicht
  • Een badjas wordt zeer aanbevolen
  • Bij te veel ijsgang wordt het evenement afgelast

 

 

Akkrum Plonzt wordt georganiseerd door de AWS Eendracht i.s.m. Eetcafé Kromme Knilles en Sportschool Switch. Zorg dat u op tijd komt om niks te missen van de leukste Nieuwjaarsduik van Friesland!