Akkrum - 20-02-2020

 

 

Het WK in Orlando komt voor de dansers van (DIF) Dansen in Friesland met rasse schreden dichterbij! Dit betekent dat de puntjes op de ‘ i’ gezet moeten worden.

Onlangs hebben de dansers zich kunnen presenteren tijdens de try-out en de 1e wedstrijd. Met de feedback uit het jury rapport, is er kritisch naar de dans gekeken. Met als gevolg dat er druk wordt gesleuteld, posities en trucs worden aangepast en verbeterd en uiteraard is het van groots belang dat alles er strak uit ziet. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan passende outfits.
Ook op gebied van sponsoring zitten we nog steeds niet stil. Op dit moment zijn we druk bezig met de grote sponsorloterij. De trekking hiervan vindt plaats op 28 februari. Naast de vele andere prijzen die zijn te winnen, zijn er maar liefst
3 fantastische hoofdprijzen te winnen, namelijk een elektrische fiets, een smart tv of een reischeque. De loten kosten € 5,00 per stuk en worden huis aan huis verkocht.

Mocht u de dansers gemist hebben?
De loten zijn ook verkrijgbaar bij Bloemenboetiek de Vlijtige Lies te Akkrum.

 


Wilt u de dansers van DIF Dansen in Friesland een hart onder de riem steken, koop dan een lot of lever Poeisz zegels in. Ook kunt u,niet alleen het WK-team maar, alle dansteams van Dansen in Friesland komen aanmoedigen tijdens de komende wedstrijden. Houd de facebook pagina en Instagram in de gaten.