Grou / Driezum - 28-01-2021

 

Het doel van de ruilactie Para-te-Paard is behaald: een dekking van Teun 505 & een dekking van Dedmer 519! Opgeteld is dit precies een paard, of zelfs twee paarden in spé. Dit fantastische laatste item is op oudjaarsdag aangeboden door Stal fan de Kadyk. Inmiddels zijn de dekkingen verkocht en is het eindbedrag bekend.

 

Begin december is de ruilactie op Facebook gestart met een hobbelpaard van 12x13 cm. Door dit item nagenoeg elke dag te ruilen voor een item/dienst met meer waarde is, er voor de crowdfundingsacties van Rixt van der Horst en Saskia Meinema maar liefst € 2150,- opgehaald. Dit bedrag wordt 50/50 verdeeld over beide acties.

 

Waarvoor de ruilactie is opgezet

Zowel Rixt als Saskia zijn in 2020 een crowdfundingsactie gestart. Het doel van Rixt is om met haar lease-paard Findsley N.O.P zichzelf voor te bereiden voor de Paralympische Spelen in Tokio. Saskia is na veel tegenslagen haar prachtige zelf gefokte en opgeleide Fries Karsten van de Oostwal verloren op het NK-dressuur. De para-toekomst van deze Grand-Prix amazone viel daarmee in duigen. Voor haar is er een crowdfundingsactie opgezet is om een geschikt paard te kunnen aanschaffen.

 

Omdat ons paardenhart dit niet aankon, zijn wij (Nicolien Wolfs & Sietske Hijlkema), op 10 december op Facebook van start gegaan met de ruilactie Para-te-Paard. Diverse items en diensten zijn de revue gepasseerd: een sanseveria, een kinderfeestje, een vergaderlocatie, pakjes hooi, een deken, een cadeaubon van ruiterhuis Bosgra, een weekendje-weg voor 10 personen, een les van Imke Schellekens - Bartels, een optreden van de bekende Friese troubadour Piter Wilkens, fosfaatrechten en uiteindelijk twee dekkingen van de populaire hengsten van Stal fan de Kadyk.

 

Binnenkort krijgen de crowdfundingsacties van Rixt en Saskia beide € 1.075, - bijgestort. We zijn blij dat we met deze ludieke actie een bijdrage aan beide acties kunnen leveren. Rixt en Saskia zijn daarmee verder geholpen, maar nog niet bij hun einddoelen. Wie beide dames bij hun doelen ook verder wil helpen, kan nog altijd de crowdfundingsacties steunen. Ga daarvoor naar www.whydonate.nl/fundraising/rixtvanderhorst & www.gofundme.com/f/parapaard-voor-saskia-meinema

 

 

Links op de foto staat Nicolien Wolfs, rechts op de foto staat Sietske Hijlkema, zij heeft ‘mascotte’ Napoleon vast.

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-05-12-om
12-05-2021

Doarspkeamer start plantenbieb

LEES MEER 2021-4-truck-hotel5-kopie
12-05-2021

Sleep Like a Trucker in Akkrum

LEES MEER unknown
12-05-2021

Zonnepont ‘De Oerhaal’ Warten vaart weer dagelijks

LEES MEER foto-lbs-1
12-05-2021

Friese Rabobanken planten een boom voor iedere nieuwe hypotheek

LEES MEER technopark-2
11-05-2021

Doe Dagen vmbo-leerlingen groot succes

LEES MEER koninklijke-onderscheiding-
11-05-2021

Koninklijke Ûnderskieding foar Martsje Scholte-Jonkman

LEES MEER foto-mp-ii
11-05-2021

Koningsdag op It Tredde Sté

LEES MEER schermafbeelding-2021-05-04-om
04-05-2021

Ontdek onze columns

LEES MEER schermafbeelding-2021-05-04-om
01-05-2021

Restaurant Meer van Lenten is verkocht

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen