Akkrum - 18-05-2021

 

Ledenvergadering wordt opnieuw uitgesteld

 

Corona heeft ons nog steeds in een stevige houdgreep, Dit maakt dat het bestuur onlangs heeft besloten de jaarvergadering van 28 mei a.s. uit te stellen naar 10 september. In het huis aan huis bezorgde boekje (maart) treft u de agenda en andere relevante informatie aan. Nieuwe exemplaren kunt u zo nodig bij de Poiesz afhalen (nabij de afgesloten in-/uitgang).

 

De nazorgactiviteiten zijn nog in volle gang en het lijkt er voorzichtig op dat we een redelijk succesvol voorjaar voor onze weidevogels beleven. Zoals hieronder is te zien kropen de eerste (in leesrichting) kieviten, graspiepers en grutto’s inmiddels uit het ei. Scholekster en enkele andere soorten volgen de komende weken. De drie eieren van de scholekster liggen, hoe mooi wil je het hebben, tussen de pinksterbloemen.

 

Deze foto’s laten ook het verschil zien van nestblijvers, de jonge kale graspiepers blijven circa een week in het circa 10 cm doorsnede nest en worden door de ouders gevoed, terwijl de jonge grutto’s en kieviten al meer bescherming tegen de kou hebben. Al kort nadat ze uit het ei zijn gekropen moeten ze zelf hun kostje (insecten) zoeken.

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen