Heerenveen - 06-10-2020

 

Op woensdag 7 oktober geeft Kirsten Visser een lezing over transgenderkinderen in bibliotheek Heerenveen aan het Burgemeester Kuperusplein 48. De avond begint om 19.30 uur en zal rond 21.00 afgelopen zijn.

 

In de media is de laatste jaren veel aandacht geweest voor transgenders. Toch is voor veel mensen nog onduidelijk wat het precies is. Kirsten Visser is moeder van transgender Sietse en vertelt waar LHBT voor staat, over uit de kast komen en hoe een transitie van een transpersoon eruitziet. In haar lezing neem ze het publiek mee aan de hand van haar persoonlijke verhaal. Ze legt de begrippen genderdysforie en genderidentiteit uit en geeft aan wat het verschil is tussen een transgender kind en een kind dat zich graag verkleedt. Ook geeft ze aan hoe je dit onderwerp bespreekbaar maakt binnen de familie- en vriendenkring, op school, sport, vereniging, werk en kerk. De aanwezigen krijgen de gelegenheid vragen te stellen.

 

Regenboogweek

Dit jaar organiseert stichting Regenboogbelang Heerenveen (RBH) voor de eerste keer de Regenboogweek (5-11 oktober) in Heerenveen. Een week vol kleur! Jaarlijks is op 11 oktober de internationale Coming Out Dag. Op die dag wordt over de hele wereld de regenboogvlag gehesen om te vieren dat iedereen het hele jaar door zichzelf moet kunnen zijn. Ook in Regenbooggemeente Heerenveen is het hijsen van de vlag inmiddels een kleurrijke traditie.

 

De toegang is gratis, maar van tevoren aanmelden is verplicht.

Dit kan bij bmf.nl/lhbt

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen