Aldeboarn - 24-12-2019

 

Op donderdag 21 november 2019 vonden in de brede school in Akkrum de tweejaarlijkse clubkampioenschappen voor gymnastiek en B-selectie van G.V. Hercules plaats.

 

In totaal hebben 20 kinderen, 17 meisjes en 3 jongens, gestreden om de prijzen. De kinderen waren ingedeeld op leeftijd en niveau. Publiek was in grote getale aanwezig. Ouders, pakes, beppes en andere belangstellenden hebben kunnen zien hoe de kinderen hun best deden. Want iedereen heeft geweldig zijn best gedaan!!! Speciaal dank aan de juryleden; Danique, Emma, Linda en Jolanda, zonder hen geen kampioenschappen.

 

Natuurlijk ook Juf Jitske, Juf Froukje en Juf Nynke bedankt, de kinderen hadden de lesstof volledig onder de knie! Ook Iris heel erg bedankt voor de hulp, dankzij haar en de juffen verliep de wedstrijd gesmeerd!!! Na de wedstrijd, wanneer er even gewacht moest worden totdat de uitslag bekend was, werd er een toffe springdemonstratie gegeven op de airtrack en trampoline valmat door een aantal leden van de A-selectie.
Nadat de uitslag bekend was, werden de medailles uitgereikt.

 

Per categorie ontving de winnaar tevens een wisselbeker welke deze voor de komende twee jaar in bezit mag houden. Omdat natuurlijk iedereen ontzettend zijn best heeft gedaan ging iedereen met een welverdiende herinneringsmedaille naar huis. Onderstaande kinderen zijn in de prijzen gevallen, allemaal van harte gefeliciteerd!!

 

Meisjes groep 3/4:
1 Rinske van der Meer
2 Isa Lagcher

 

Jongens groep 3/4:

1 Mark Lemstra

 

Meisjes groep 5/6:

1 Merle Gaarman
2 Eke Smit

 

Meisjes groep 7/8:
1 Thirse Oosterhof

 

B-selectie groep 3/4/5:

1 Sterre Nettinga

 

B-selectie groep 6/7/8:

1 Viggo ter Hart

Naar overzicht