Aldeboarn - 01-12-2020

 

Sinds een aantal maanden zijn Arnold, Stefan, Arnold en Martijn de webshop Opjewallie.nl gestart. Opjewallie is een leverancier van exclusief behang en muurdecoratie. Sinds de lancering handelen ze wekelijks tientallen orders af die door heel Nederland worden geleverd!

 

Sinds begin september is Opjewallie.nl live en de start had niet beter kunnen verlopen volgens Martijn Haspels, 1 van de 4 eigenaren van Opjewallie. De 4 ondernemers kennen elkaar al vanuit de luier en besloten begin 2020 de handen ineen te slaan en een nieuw avontuur met elkaar aan te gaan. Zoals Arnold Oosterbaan omschrijft “Het samenwerken met elkaar is alsof je met elkaar iets leuks aan het doen bent, alles gaat vanzelf”.

 

Opjewallie.nl is in staat om beelden loepzuiver op enorme stukken behang te krijgen. “Vorige week hebben we nog een aanvraag gekregen om een familiefoto levensgroot op behang te drukken, zelf zou ik hier liever niet voor kiezen maar het resultaat zag er spectaculair uit.” voegt Martijn lachend toe. “We krijgen veel maatwerk aanvragen binnen, dit zijn voornamelijk beelden die mensen nergens anders kunnen vinden” geeft Stefan Oosterbaan aan. Naast deze maatwerk aanvragen worden er ook veel beelden uit de webshop zelf besteld. Op plexiglas, aluminium, dibond of één van de andere materialen die aangeboden worden.

 

Opjewallie.nl weet zich van de concurrent te onderscheiden door de prijs en door de snelheid waarop producten worden geleverd. “We hebben maximaal één week nodig om een aanvraag gedrukt en wel bij de klant te hebben liggen, dit ervaren mensen als zeer fijn” benoemt Arnold Hobma. De klant staat altijd bij ons voorop, dit is ook terug te zien in de beoordelingen. “Het kan natuurlijk voorkomen dat het product beschadigd raakt tijdens de levering, wij zorgen er altijd voor dat de klant gratis een nieuw product krijgt” geeft Arnold Oosterbaan aan!

 

Ben je nu benieuwd geworden naar Opjewallie? Of ben je misschien op zoek naar muurdecoratie voor jouw in huis?
 

Kijk op www.opjewallie.nl

(Gebruik de code Middelpunt10 voor 10% korting op je bestelling).
 
 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER waldemar-brandt-nhw-ko5so5i-un
20-10-2021

Wildexcursie en Wildproeverij bij Pier’s Hiem

LEES MEER image00016
20-10-2021

Hoera! Klaversma Schoenen bestaat 12,5 jaar

LEES MEER klaar-voor-de-start
20-10-2021

Grouster sloeproeiers leveren topprestatie in Amsterdam

LEES MEER whatsapp-image-2021-10-03-at-2
20-10-2021

Sax & Sticks

LEES MEER unknown
20-10-2021

U hoeft toch niet meer leren te fietsen?

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen