Aldeboarn - 19-05-2021

 

De 75e editie van de Gondelvaart Aldeboarn, die gepland staat op 27 augustus 2021, wordt verplaatst naar 26 augustus 2022. De reden van het wederom opschuiven van de datum heeft alles te maken met de onzekerheid rondom Covid-19.

 

Organisator Oranje Nationaal vindt dat de Gondelvaart het verdient om onder feestelijke omstandigheden gevierd te worden. Zeker nu de 75e editie op stapel staat, waar zo lang naar uitgekeken is.

 

Normaal gesproken wordt rond deze tijd door de buurten en groepen begonnen met “gondelen” (= het bouwen van een gondel). Op dit moment, onder de huidige omstandigheden en beperkingen, is gondelen echter niet verantwoord. Beginnen met bouwen op een later tijdstip, bijvoorbeeld begin juli, is evenmin een optie. De bouwtijd zou dan te kort zijn, en dit zou leiden tot verlies van kwaliteit.

 

Dit staat haaks op de doelstelling van de organisatie en alle gondelbouwers: een kwalitatief uitmuntende Gondelvaart organiseren. Er rest de organisatie dan ook geen andere keuze dan de 75e editie van de Gondelvaart weer een jaar uit te stellen.

 

Wel is de organisatie plannen aan het uitwerken zodat, binnen de dan geldende maatregelen, er tóch enkele festiviteiten plaats kunnen vinden in het dorp. Afgelopen jaren is al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor aankomende zomer. De verplaatsing betekent dat er nog meer ruimte is om van de Gondelvaart in 2022 een extra onvergetelijke jubileumeditie te maken.

 

Met meer dan 10.000 bezoekers is de Gondelvaart Aldeboarn één van de grootste culturele evenementen te water in de provincie. Dit jaarlijkse evenement bestaat al sinds 1945. In al deze jaren ontwikkelde de Gondelvaart zich van een optocht op het water tot een spektakel met rond de 15 drijvende objecten, die bijna volledige theaterproducties zijn.

 

Meer informatie vindt u op www.gondelvaartaldeboarn.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER gcw-in-aanbouw-31-jan-2023
18-02-2023

Eerste Steen Gezondheidscentrum Wergea

LEES MEER mp230612
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen