Akkrum - 01-09-2020

 

Komend najaar vertrekken er bij de Raad van Toezicht van Mienskipssintrum Leppehiem drie leden, te weten Freerk Wind (profiel Financiën) uit Nes, Grada Stoker (profiel Kwaliteit & Veilig­heid) uit Grou en Zwier Kroese (voorzitter) uit Akkrum. De heer Wind en mevrouw Stoker vertrekken in september. De heer Kroese beëindigt zijn voorzittersrol in december. Gelukkig kunnen we u melden dat we in goed overleg tussen betrokken partijen 3 nieuwe leden hebben benoemd:

 

Eric Weernink (voorzitter)

De heer Weernink is 58 jaar en woont in Haren. Hij heeft een brede, professionele achtergrond in de zorg. Op dit moment is de heer Weernink zelfstandig organisatieadviseur/toezichthouder. Hij is tevens voorzitter Raad van Toezicht Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ te Blijham (Groningen).

 

Olke Dijksma (profiel Financiën)

De heer Dijksma is 56 jaar en woont in Hemrik. De heer Dijksma is momenteel Manager Financiën bij de Treant Zorggroep. Deze zorggroep bundelt de krachten van 3 ziekenhuizen en 17 centra voor wonen en zorg in de provincies Drenthe en Groningen.

 

Ernst de Klerk (profiel Kwaliteit & Veiligheid)

De heer De Klerk is 49 jaar en woont in Briltil. De heer De Klerk is werkzaam als Clustermanager bij ZINN, een zorgorganisatie in Noord-Nederland die gespecialiseerd is in zorg voor ouderen, zowel thuis als in woonzorglocaties in Groningen, Haren en Hoogezand.

 

Bovenstaande personen zullen, samen met de heren Harry van Dooren (profiel Kwaliteit & Veiligheid) uit Terherne en Halbe van der Wal (profiel Financiën) uit Aldeboarn, voor de komende jaren de Raad van Toezicht vormen. De Raad van Toezicht prijst zich gelukkig met deze deskundige aanvulling/vervanging.

 

Zwier Kroese

Voorzitter RvT Leppehiem

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen