Wergea - 21-12-2021

 

Hoe bedank je al je gasten voor hun steun? Hoe laat je zien dat je één enthousiast team bent en blijft? Hoe zorg je voor een beetje positiviteit in deze, vooral voor bepaalde sectoren, donkere dagen? Daar hebben de eigenaren van Grand Café JAN! en Proef Lokaal Oan Tafel iets ludieks op bedacht.

 

‘Lipdub’ All I want for Christmas

De teams van Proef Lokaal Oan Tafel en Grand Café JAN! in Wergea (op tien minuten afstand van Leeuwarden) maakten een lipdub: een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep mensen een nummer uitbeeldt. In deze video laten ze zien hoe enthousiast en positief zij én hun personeel blijven, ook nu de maatregelen voor horeca weer verlengd zijn.

 

“Soms moet je iets leuks doen. Iets waar iedereen, ondanks alles, een glimlach van op z’n gezicht krijgt. Daarom gingen we allemaal met de billen bloot: niet iedereen bleek uit te blinken om z’n stemgeluid. En daar reken in mezelf ook onder,” lacht Hylke Jan Tholen, mede-eigenaar van beide horecabedrijven. “Het mooie is dat de video positiviteit en vooral lol en enthousiasme uitstraalt. Dat we één team zijn, zie je meteen!” vult compagnon en topkok Geert Jan Vaartjes aan.

 

 

Ook een serieuze boodschap

Naast het feit dat deze lipdub 'All I want for Christmas' natuurlijk lachen is, heeft het initiatief wel degelijk een serieuze boodschap in zich. Tholen: “We moeten met z’n allen de maatregelen naleven en, hoe lastig soms ook, we gaan ervoor. Ook willen we met deze video alle mensen bedanken die ons in de afgelopen tijd op wat voor manier dan ook hebben gesteund. In de video zie je een aantal van onze regelmatig terugkerende gasten. We noemen ze vrienden van JAN! en Oan Tafel.”

 

Creatieve ideeën genoeg!

De maatregelen dwingen de eigenaren creatief te blijven. Daarom bedenken ze allerlei leuke acties en events, uiteraard binnen de regels die op dat moment gelden. Zo kunnen gasten bij Oan Tafel thuis een privédiner met één van de chefs reserveren en tijdens de kerstdagen heeft Oan Tafel een uitgebreide en verrassende lunch in petto. Grand Café JAN! focust zich op lunch, borrel en koffie tot 17.00 uur, met kerst en oud en nieuw gieten ze daar een extra feestelijk sausje overheen. Ook kunnen gasten thuis genieten van take-away maaltijden, kerst-, borrel en maaltijdboxen.

 

Vaartjes: “We hopen dat men dan ook vooral Ruttes advies opvolgt: bestel tijdens de feestdagen je diner bij jouw favoriete restaurant in de buurt of breng een bezoek tot 17.00 uur. Wij ontvangen onze gasten in ieder geval met open armen en we hopen ze met onze kerstactie nog een stukje extra te hebben geënthousiasmeerd!

 

Meer informatie

Meer informatie over beide horecagelegenheden? Of reserveren? Kijk op www.grandcafejan.nl en www.oantafel.nl, Facebook of Instagram.

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Columns

Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER anne-de-jong
11-11-2023

Rouw

LEES MEER dan
11-11-2023

Nieuws van Duurzaam Akkrum Nes

LEES MEER mirjambos
10-11-2023

Depot bij de notaris

LEES MEER slankedriehoekszweefvlieglinks
09-11-2023

Glyfosaat

LEES MEER designecologist-5mj5jlhywpy-un
08-11-2023

Recept voor de feestdagen

LEES MEER adobestock602182607
24-10-2023

Handen

LEES MEER img3204
27-10-2023

Santorini

LEES MEER KeesParttechniek
26-10-2023

Wat doen ZZPverloning.nl en PART Techniek?

LEES MEER dsc7101bvanoyenlr
25-10-2023

Ziltepad (5 tot 55 km)

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen