Akkrum - 13-10-2021

 

In mei is de lancering geweest van de eerste zomeruitgave van het inspiratiemagazine “Beleef Midden Friesland” om onze (toeristische) gasten enthousiast te krijgen en te houden. Vanuit het Team van MiddelPunt waren de verwachtingen hoog gespannen: er werden 20.000 magazines gedrukt, is dat niet veel te veel?!

 

Nee, en het resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen! De inkt was amper gedroogd of de eerste enthousiaste reacties kwamen al binnen. Fietsroutes werden nagefietst en de sloepen-routes werden ook erg veel gebruikt. Winkeliers werden bezocht met het magazine in de hand.

 

Veel ondernemers zijn inmiddels al benaderd voor de wintereditie, die begin november zal verschijnen. Hiervoor zijn ook al diverse toezeggingen binnen en kunnen wij nu al ruim 32 pagina’s vullen. Zelfs voor de zomereditie 2022 zijn de eerste aanmeldingen al binnen.

 

De wintereditie is vooral gericht op de inwoners: hoe gaan we het met z’n allen nog leuker krijgen in onze eigen regio! Zo worden er bijvoorbeeld wandelroutes gemaakt langs die leuke winkeltjes, een gewoon blokje om krijgt nu iets extra’s.

 

Ook krijgen de vakantieparken deze “Beleef magazines” om mee te geven aan onze gasten.

 

Heeft u een idee voor de komende winterperiode, zoals leuke activiteiten of workshops, laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Stuur een mail naar beleef@middel.media

 

 

Foto: Preview wintereditie Beleef Midden Friesland

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen