Aldeboarn - 09-03-2021

 

Advertorial

Feiko Prosje, Maatwerk in Houtwerk

 

Hout is fantastisch materiaal om mee te werken en je kunt er de mooiste objecten van maken. Feiko Prosje ervaart dit keer op keer.

 

“Van kozijnen, deuren of trappen tot meubels op maat, voor mij is dit het mooiste werk om te doen.”

 

Tien jaar was Feiko scheepstimmerman in Joure. Hier heeft hij het vak geleerd en zo ontstond zijn passie voor hout. “Drie jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt hij. “Toen heb ik het besluit genomen om mijn eigen bedrijf te beginnen.”

 

Zakelijke en particuliere klanten

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op hem doen. Feiko: “Eén plankje schaven of een hele serie, het maakt mij niet uit. Ik doe het graag. Kozijnen maken voor een bouwbedrijf of een mooie trap ontwerpen, maken en plaatsen, daarvoor kan iedereen bij mij terecht. Net als voor het maken van meubels of een keuken op maat. Hout is prachtig materiaal om mee te werken en ik vind dat heel mooi om te doen.”

 

Ambacht

“Wanneer mensen met hun vraag bij mij komen, denk ik graag mee. Ik lever maatwerk voor iedere klant. Het ontwerp, de houtsoort, de afwerking, met hout is zoveel mogelijk. Het is steeds opnieuw een uitdaging om tot een perfect eindresultaat te komen, volgens de wensen van de klant. Het is een uniek ambacht.”

 

Welkom

Om een indruk te krijgen van het werk van Feiko Prosje, maatwerk in houtwerk, is een bezoek aan de fotogalerij op de website: www.feikoprosje.nl de moeite waard. Feiko: “Of kom langs in de werkplaats. Neem gerust contact met mij op.”

 

 

Feiko Prosje, Maatwerk in houtwerk

Bordego 9

Aldeboarn

Info@feikoprosje.nl

06-13762481

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen