Jirnsum - 28-09-2020

 

Onder de paraplu van de Stichting Keunst & Kultuer Jirnsummertime zal, bij voldoende belangstelling, een vereniging worden opgericht voor iedereen die creatief bezig is.

 

Het plan is om op 20 oktober om 20 uur bij de 2 Gemeenten in Jirnsum de vereniging op te richten. Het zou fantastisch zijn als er veel geïnteresseerden bij de start van de kunstkring aanwezig kunnen zijn.

Natuurlijk zullen de coronamaatregels worden nageleefd. Op deze avond zullen de plannen verder uiteengezet worden en kunnen we hierover brainstormen.

 

Het doel van de vereniging is om onderlinge contacten tussen de beeldende kunstenaars (professioneel, semiprofessioneel en vrijetijdskunstenaars) te versterken en een podium te geven voor hun werk. De Kunstkring biedt de leden de mogelijkheid om te exposeren in Jirnsum.

 

Een maal per maand zal een gezellig, informatief en kunstzinnig samenzijn worden georganiseerd. Iedereen is hierbij welkom, ook niet leden!

 

Wilt u meer informatie over deze kunstkring of wilt u lid worden of nog beter ziet u het zitten om met de oprichting in de werkgroep te zitten, stuur een mailtje naar k-rietveld@live.nl of bel gewoon Kees Rietveld op 06-53586450.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen