Akkrum/Nes - 17-11-2021

 

Op zaterdag 20 november organiseert Doarpskeamer ED een garage sale in Akkrum en Nes.

 

Doarpskeamer ED houdt zich bezig met het wel en wee van de inwoners van onze dorpen. Hierin staat verbinding met elkaar centraal. Maar ook wordt er naar het grotere geheel gekeken en daarom is naast verbondenheid met mensen ook de verbinding met de leefomgeving van belang.

 

Dit is dan ook de reden geweest om een garage sale te organiseren. Het is een prachtige manier om met elkaar in gesprek te raken. Gelukkig zien steeds meer mensen de voordelen en het plezier in van re-share. En met name ook helaas het grote nadeel van onze groeiende afvalberg.

 

Dus pak je fiets of ga met de benenwagen en struin alle garages en schuurtjes af. Kom in contact met de leuke inwoners van Akkrum en Nes en hun bijzondere koopwaar.

 

Shop op een duurzame manier je december-cadeaus bij elkaar. Wie weet loop je eindelijk tegen dat missende exemplaar uit je collectie of onderdeel voor je brommer aan. Vintage is helemaal hot, score nu je te gekke outfit. Je kan het zo gek niet verzinnen maar er is vast wel iets wat je niet kunt laten liggen.

 

Bewoners bieden in eigen garage, schuurtje of oprit spullen te koop aan. De sale duurt van 13:00 tot 16:00 uur. Bij Doarpskeamer ED , Lange Miente 5 in Akkrum kun je een plattegrond ophalen van de deelnemers.

 

Meer info: www.doarpskeamer-ed.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

De Kletskous heeft een nieuw gezicht

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER fakkelmoment
05-03-2024

Grou laat Oekraïne niet in de kou!

LEES MEER mp-202406pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen