Aldeboarn/Akkrum - 17-02-2021

 

In de voorjaarsvakantie organiseert Scoren voor Gezondheid Heerenveen een Mega Sportweek. Hercules is ook van de partij met 4 clinics.

 

Mega Sportweek

Op dinsdag 23 februari wordt de clinic "Kracht & Conditie voor turners" gegeven in Aldeboarn en Akkrum. Op woensdag 24 februari zijn er twee clinics Freerunnen in Aldeboarn. Voor informatie en opgeven: www.scorenvoorgezondheidheerenveen.nl/evenementen/mega-sportweek-2021

Ook zullen we de informatie delen op onze facebooksite.

 

Poiesz Jeugd Sponsoractie

Van 15 februari tot en met 11 april vindt bij de Poiesz in Akkrum de jaarlijkse Jeugd Sponsoractie plaats. Hercules is dit jaar wederom ingeloot om mee te doen en daar zijn we erg dankbaar voor.

 

Helpen jullie ons weer door de sponsormunten in de koker van Hercules te doen?

 

Peuter- en kleutergym

Helaas mogen we nog niet binnen sporten, maar we hopen in maart weer los te kunnen. Hercules biedt in Akkrum en Aldeboarn peuter- en kleutergymnastiek aan.

Vanaf de jongste leeftijd zijn de activiteiten van je peuter erop gericht de zintuigen te stimuleren en de motorische en emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. Peutergym helpt hierbij. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: alles wat uw peuter thuis niet kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal.

Vanaf 3 jaar kunt u uw peuter aanmelden voor gymnastiek. Op maandag zijn de lessen in Akkrum van 14.15-15.15 uur en op donderdag in Aldeboarn van 14.45-15.45 uur. Uw kind mag twee proeflessen volgen.

 

Natuurlijk is er ook gymnastiekles voor oudere kinderen in Akkrum en Aldeboarn. Op onze website vindt u de actuele tijden, groepen en locaties. Ook informatie over de andere sporten die we aanbieden (freerunnen, streetdance en turnen) vindt u hier: www.gv-hercules.com

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen