Grou - 09-03-2021

 

Sinds juli 2020 zetten Nynke Douma, Jikkie Piersma en Annemieke Steemers bijna wekelijks een Grouster bedrijf, en vooral de ondernemer(s) ervan in het zonnetje via de gelijknamige rubriek op de Facebookpagina ‘Winkelen in Grou’. Dit initiatief ontstond om Grouster winkeliers en horecaondernemers een hart onder de riem te steken, in waarschijnlijk een van de meest uitdagende periodes in hun ondernemerschap.

 

Nynke Douma, eigenaresse van Mode- en Sportzaak ‘It Beaken’ en beheerster van de Facebookpagina ‘Winkelen in Grou’, fotografe Jikkie Piersma en evenementenorganisator Annemieke Steemers trakteren duizenden lezers regelmatig op een inkijkje in de belevingswereld van de Grouster ondernemers. Ze vinden het belangrijk om het menselijke verhaal achter de bedrijven te vertellen. Deze mensen zetten zich met hart en ziel in voor hun organisaties en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en gezelligheid in Grou.

 

Het team is onder de indruk van de hoge kwaliteit van aanbod en de passie die de Grouster ondernemers koesteren voor hun vak. Iedere winkelier en horeca-ondernemer koos zijn beroep vanwege de liefde voor het omgaan met mensen en om mensen te helpen. In Grou begint het daar voor de meesten pas. Opvallend is het aantal, in het dorp gevestigde, vakprijswinnaars. Een prestatie die de ondernemers behalen door toewijding, lef en zichzelf uitdagen. Het gevolg is vaak een regionale of landelijke erkenning van vakjury’s en zelfs een internationale klantenkring.

 

Het inmiddels beroemde ‘In het zonnetje’ wordt door duizenden mensen gelezen. Nynke, Jikkie en Annemieke hebben daarom besloten om elke middenstander en horeca-ondernemer uit te nodigen voor de rubriek. Doen alle ondernemers mee dan wacht lezers nog een half jaar leesplezier. Wat het team vervolgens oppakt, weten de dames nog niet. Voor nu genieten ze van de samenwerking met de ondernemers voor het maken van de “zonnetjes”.

 

winkelhartdebuorrengrou@gmail.com

Facebookpagina Winkelen in Grou

 

 

Foto: Jikkie Piersma

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-04-06-om
09-04-2021

Opnieuw geen feestelijke Opening Watersportseizoen in Grou

LEES MEER ballenbak
09-04-2021

Nieuwe ballenbak bij Kindcentrum

LEES MEER brug-en-gouden-leeuw
06-04-2021

Vernieuwde website terherne.nl

LEES MEER schermafbeelding-2021-04-06-om
06-04-2021

Nieuws van Hercules

LEES MEER schermafbeelding-2021-03-25-om
06-04-2021

Uitdeelacties via Grou 2030

LEES MEER logo-eijgen-finance
15-03-2021

MKB-financieringsoplossingen.nl

LEES MEER schermafbeelding-2021-04-01-om
27-03-2021

Iwan en Johan de Jong rennen tot het uiterste voor KiKa

LEES MEER 20040750
31-03-2021

Tennis: een van de mooiste sporten in coronatijd

LEES MEER lente-zof
30-03-2021

Verrassend veel te doen tijdens Pasen in Zuidoost Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen