Jirnsum - 29-04-2021

 

Dat Corona ook kan leiden tot hele mooie ontwikkelingen en ondernemerschap bewijst onderstaand verhaal. Martin Rotteveel en Jens van der Heide, twee vrienden en beide 2e jaars HBO-student, begonnen onlangs een nieuw sloepverhuurbedrijf. Sloep Huren Fryslân, een dynamisch bedrijf met vier luxe uitgeruste 7 persoons tendersloepen.

 

Martin: ‘Afgelopen winter zaten Jens en ik bij elkaar. We hadden beide vorige zomer hard gewerkt, geld verdiend en wilden graag samen een bedrijf beginnen. Door Corona konden we verder weinig ondernemen en waren we net als iedereen aan huis gebonden. We hebben diverse mogelijkheden besproken wat we samen konden beginnen en al snel kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw sloepverhuurbedrijf wilden beginnen’.

 

Jens vult aan: ‘We hebben namelijk allebei veel affiniteit met varen, ervaring met de watersport én het helpen van gasten. Daarbij wilden we alleen een iets ander concept brengen. Moderne tender sloepen, full service met borreltassen en ook samenwerking met lokale horeca en andere ondernemers. In Friesland vakantievieren of een dagje op het water is namelijk uniek, wat iedereen eens zou moeten ervaren. Daar willen wij graag aan bijdragen’.

 

Jens en Martin verwachten dat Nederland ook dit jaar weer grotendeels aangewezen zal zijn op vakantie in eigen land. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant zijn zij ervan overtuigd dat midden-Friesland vanaf het water zo mooi is dat iedereen hier minimaal een paar dagen van zou moeten genieten.

 

Sloep Huren Fryslân is gevestigd aan de Industriewei 17 in Jirnsum, heeft een mooie ruime haven met voldoende parkeerruimte. De boten zijn 7 dagen per week te huur via www.sloephurenfryslan.nl of via 06-40321852 (Martin) of 06-37410030 (Jens).

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER waldemar-brandt-nhw-ko5so5i-un
20-10-2021

Wildexcursie en Wildproeverij bij Pier’s Hiem

LEES MEER image00016
20-10-2021

Hoera! Klaversma Schoenen bestaat 12,5 jaar

LEES MEER klaar-voor-de-start
20-10-2021

Grouster sloeproeiers leveren topprestatie in Amsterdam

LEES MEER whatsapp-image-2021-10-03-at-2
20-10-2021

Sax & Sticks

LEES MEER unknown
20-10-2021

U hoeft toch niet meer leren te fietsen?

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen