Jirnsum - 29-04-2021

 

Dat Corona ook kan leiden tot hele mooie ontwikkelingen en ondernemerschap bewijst onderstaand verhaal. Martin Rotteveel en Jens van der Heide, twee vrienden en beide 2e jaars HBO-student, begonnen onlangs een nieuw sloepverhuurbedrijf. Sloep Huren Fryslân, een dynamisch bedrijf met vier luxe uitgeruste 7 persoons tendersloepen.

 

Martin: ‘Afgelopen winter zaten Jens en ik bij elkaar. We hadden beide vorige zomer hard gewerkt, geld verdiend en wilden graag samen een bedrijf beginnen. Door Corona konden we verder weinig ondernemen en waren we net als iedereen aan huis gebonden. We hebben diverse mogelijkheden besproken wat we samen konden beginnen en al snel kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw sloepverhuurbedrijf wilden beginnen’.

 

Jens vult aan: ‘We hebben namelijk allebei veel affiniteit met varen, ervaring met de watersport én het helpen van gasten. Daarbij wilden we alleen een iets ander concept brengen. Moderne tender sloepen, full service met borreltassen en ook samenwerking met lokale horeca en andere ondernemers. In Friesland vakantievieren of een dagje op het water is namelijk uniek, wat iedereen eens zou moeten ervaren. Daar willen wij graag aan bijdragen’.

 

Jens en Martin verwachten dat Nederland ook dit jaar weer grotendeels aangewezen zal zijn op vakantie in eigen land. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant zijn zij ervan overtuigd dat midden-Friesland vanaf het water zo mooi is dat iedereen hier minimaal een paar dagen van zou moeten genieten.

 

Sloep Huren Fryslân is gevestigd aan de Industriewei 17 in Jirnsum, heeft een mooie ruime haven met voldoende parkeerruimte. De boten zijn 7 dagen per week te huur via www.sloephurenfryslan.nl of via 06-40321852 (Martin) of 06-37410030 (Jens).

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen