Akkrum-Nes - 18-08-2020

 

Column

Reisadviseur

Sigrid de Vries

 

Snapt u het nog? De kleuren oranje, geel en rood vliegen je om de oren! Ik als reisagent begrijp er zo nu en dan ook niks meer van. Neem nu Kroatië, wij Nederlanders moesten afgelopen week het land halsoverkop verlaten. Het volgende praktijkvoorbeeld geeft aan dat de verwarring dan ook groot is.

 

‘Een rondje vandaag langs onze chalets op een camping in Kroatië…’

De Denen van chalet 1 zijn net aangekomen voor een onbezorgde vakantie van 2 weken. In het naastgelegen chalet 2 zitten de Engelse gasten al vroeg aan een biertje met de Polen maar op gepaste afstand. Chalet nummer 3 daarentegen hebben we vandaag van de camping moeten wegsturen. In opdracht van Minister Blok, want het blijken Nederlanders. Die mogen niet meer meedoen op deze camping en moeten direct naar huis. Gelukkig hebben we dit chalet wel weer last-minute kunnen verhuren aan een Duitse familie. Die wilden graag omboeken van Luxemburg waar Duitsers nu niet meer welkom zijn… maar die mogen weer wel naar Kroatië!

 

Bij chalet nummer 4 hoor ik een verhitte discussie tussen onze Italiaanse gast en de Nederlanders die nu echt direct moeten vertrekken. ‘Vertellen jullie Rutte dat we echt één Europa zijn, hoor ik hem nog zeggen…’ Wordt het daarom niet tijd voor één gezamenlijk Europees reisadvies? Om dit soort toestanden te voorkomen. Dat is duidelijk voor iedereen.

 

Dan toch maar in Nederland blijven? Dat weet ik ook zonet nog niet.

Want het kan straks zomaar zo zijn dat diezelfde Duitse familie nog een weekend naar Friesland komt of dat Belgische stel een week Zeeland boekt. Op Ameland lijkt het in het centrum van Nes wel de Kalverstraat op zaterdagmiddag, zo druk!

 

Waar u ook naar toe gaat, ga wijs op reis! Hou u aan de regels die ter plaatse gelden. Ik ga nu mijn koffer inpakken om zelf te ervaren hoe het nu in het ‘gele’ Griekenland is. Het is er in ieder geval heerlijk rustig en zon-zeker. Ik hou u op de hoogte!

 

Lieve groet,

Sigrid

 

The Travel Club Akkrum-Nes

06-29340220 | sigrid@thetravelclub.nl

www.thetravelclub.nl/sigrid

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen