Regio - 30-03-2021

 

Ondanks de lockdown en alle beperkende maatregelen is het aanbod voor activiteiten in de regio Zuidoost Friesland groot. Met het Paasweekend in het vooruitzicht inspireert Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland de bezoeker op www.zuidoostfriesland.nl/pasen over wat er allemaal nog wél te doen is in de regio. En dat blijkt nog een heleboel te zijn!

 

Zuidoost Friesland staat bekend als bosrijk gebied. De regio leent zich daarom ook uitermate voor activiteiten in het bos als wandelen en mountainbiken. Wie eens wat anders wil kan ook per step of E-chopper de bossen in, en wellicht tegelijkertijd een mysterie oplossen? Ook op het gebied van watersport is er van alles te doen: hou je balans op een SUP-board of kom varen in Nationaal Park De Alde Feanen.

 

Met Jort Kelder op pad

Op de pagina www.zuidoostfriesland.nl/pasen is extra aandacht voor beleefroutes. Met deze beleefroutes, die je zowel lopend, fietsend als per auto kunt doen, laat je je door onder andere Jort Kelder meevoeren door adellijk Beetsterzwaag en Oranjewoud of ga je met boswachter Arjan Postma de natuur in. Onderweg leer je door middel van filmpjes van alles over wat je langs de route te zien krijgt.

 

Haal je Paasbrunch of gourmetbox bij de plaatselijke horeca

Zonder goed eten is het Paasweekend natuurlijk niet compleet. Daarom worden er ook tips gegeven over restaurants waar je heerlijke paaslekkernijen kunt afhalen en krijgt de bezoeker tips over waar de lekkerste streekproducten te verkrijgen zijn.

 

“Na de laatste persconferentie heerst bij veel mensen het gevoel dat er echt helemaal niets meer kan. In Zuidoost Friesland laten we echter graag zien wat er binnen de kaders van de beperkingen nog wel mogelijk is. En dat is nog verrassend veel”, aldus gebiedsregisseur Elizabeth Pilat.

 

Dat beaamt ook Bianca Veenstra van B&B Uitgerust voor Zaken in Heerenveen, die haar gasten voorziet van leuke en verrassende tips. “1 april gaat het vaarseizoen weer van start, dus dat biedt de watersporter mogelijkheden. Maar wat ook erg leuk is om te doen is rallyrijden, zo ontdek je de regio op een heel verrassende manier.” Volgens Bianca staan de vele ondernemers te popelen om hun gasten te voorzien van een verrassend verblijf, een luxe diner of een andere leuke beleving, zoals online wijnproeverijen.

 

Wie nog op zoek is naar een accommodatie om tijdens het Paasweekend te overnachten kan zich laten inspireren op www.zuidoostfriesland.nl/overnachten. Met name groepsaccommodaties hebben nog plek, bijvoorbeeld voor (grote) gezinnen.

 

 

foto: Marcel van Kammen

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen