Nes - 04-05-2021

 

Column

MKB-financieringsoplossingen.nl

 

De rentestand is laag en dat zal toch voorlopig nog wel even zo blijven. Al 40 jaar is de rente structureel aan het dalen. Dat wil niet zeggen dat er nooit meer een opleving komt. Maar de verwachting is dat het niet snel met sprongen zal stijgen. De spaarrentes zijn dan ook onveranderd laag en rentenieren wordt dus lastig vandaag de dag.

 

Wel zijn er alternatieven die een gezond rendement mogelijk maken. U kunt dan denken aan het investeren in vastgoed. Uiteraard brengen dit soort investeringen ook risico’s met zich mee. Dus je goed verdiepen in de materie is van groot belang.

 

De woningmarkt kent ten minste nog tot 2030 een groot tekort. Volgens de laatste prognoses moeten er jaarlijks 75.000 tot 90.000 woningen worden bijgebouwd om dat tekort op te lossen. Naast Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag zien we dat steeds meer beleggers ook interesse krijgen in steden buiten de Randstad. Denk ook aan de noordelijke provincies, zeker als de verbinding met de randstad steeds beter wordt. Zie ook: www.lelylijn.nl

 

Buurten met potentie of randgemeenten die een goede verbinding hebben met de stad, zijn in opkomst. Het faciliteren van goede seniorenwoningen kan bovendien één van de oplossingen zijn om de doorstroming op de woningmarkt op gang te brengen. Net zoals steeds meer beleggers een prachtige kans zien in het transformeren van een voormalig, leegstaande bedrijfsruimte naar turn key appartementen.

 

Er zijn diverse vastgoed financiers op de markt die het mogelijk maken om met een deel eigen inbreng een hypothecaire financiering te verstrekken voor een pand dat geschikt is voor de verhuur. Veelal is het erg verstandig om te investeren in duurzaam vastgoed. Of te wel een pand met energie label C of beter. Veel financiers willen hier graag een rentekorting voor geven. Investeren in een pand langs de Lelylijn zou best eens rendabel kunnen worden. Ook voor ons milieu!!

 

 

Ewoud van den Berg

mkb-financieringsoplossingen.nl

www.eijgenfinance.nl

 

De Oper 47

8494PJ NES

06-25422569

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER beleef-winter21middelpunt
13-10-2021

Magazine Beleef Midden Friesland krijgt vervolg

LEES MEER voorbeeldbrochureheerenveen
28-09-2021

De leukste adresjes in de regio Heerenveen!

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER waldemar-brandt-nhw-ko5so5i-un
20-10-2021

Wildexcursie en Wildproeverij bij Pier’s Hiem

LEES MEER image00016
20-10-2021

Hoera! Klaversma Schoenen bestaat 12,5 jaar

LEES MEER klaar-voor-de-start
20-10-2021

Grouster sloeproeiers leveren topprestatie in Amsterdam

LEES MEER whatsapp-image-2021-10-03-at-2
20-10-2021

Sax & Sticks

LEES MEER unknown
20-10-2021

U hoeft toch niet meer leren te fietsen?

LEES MEER certelogo
13-10-2021

Certe open spreekuurlocatie bloedafname in Akkrum

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen