GROU - 27-05-2020

 

Als er ooit een reden is geweest om lichamelijke activiteit als gezondheidsdoel op nummer 1 te zetten, dan is het nu.

 

Fit worden en blijven in deze tijd lijkt een enorme uitdaging maar toch kan het! Wij kunnen jou helpen om fit te blijven, meer energie te krijgen en fysiek actiever te worden. Want door een andere structuur, veel werken vanuit huis en meer stress is het voor veel mensen lastiger geworden om weer ritme te vinden.

 

“Personal training leert jou goed bewegen op maat om meer uit je lichaam te kunnen halen.”

 

Ook straks na versoepeling van de maatregelen zullen er uitdagingen blijven; zakelijke lunches, etentjes, een verjaardag of met vrienden het terras op. Hoe blijf je op de juiste manier werken aan je gezondheid en letten op je figuur? In onze leefstijl trajecten gaan we onder andere aan de slag om gevarieerd, lekker en gezond te eten. Tevens leren we je een eetpatroon aan welke past bij jouw lichaam en welke je je leven lang vol kunt houden. Bij IGOFIT werken we alleen op afspraak in een persoonlijke setting; 1 op 1 of in duo’s. Normaal gesproken in onze eigen studio maar nu lekker in de buitenlucht. Ook hebben we small group trainingen waarbij we ook werken op afspraak, in kleine groepen en daardoor ook persoonlijk. Thuisblijven en toch ook aan je gezondheid werken? Ook dat kan, en nu op afstand via onze online trajecten. Neem eens een kijkje op igofit.nl. Blijf je zitten of zet je die eerste stap?

 

IGOFIT Grou

info@igofit.nl

Laatste nieuws

LEES MEER rondje-grou
08-07-2020

Rondje Grou

LEES MEER barteles-diner
07-07-2020

Bartele's Diner geopend

LEES MEER unknown
07-07-2020

Ereronde Boarnster boeren

LEES MEER leo-boermans
07-07-2020

Een spannend eerste gesprek

LEES MEER bouwe
06-07-2020

Het gas er op

LEES MEER img1748-(1)
03-07-2020

Het geheim van de gouden bol

LEES MEER dsc04161
06-07-2020

Hoe groot is de Voetafdruk van jou in Grou?

LEES MEER angus-steak-sandwich
06-07-2020

Frysk Black Angus steak-sandwich

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen