Jirnsum - 05-01-2021

 

Het is ruim 10 jaar geleden…

Christiaan is een vakman in rioolservice, gedreven en in dienst van een groot bedrijf. Uiterst verantwoordelijk nam Christiaan de klussen door die hij die dag voor zijn baas gedaan had en maakte situatietekeningen met een computerprogramma op zijn computer.

 

Niet dat dat moest hoor, maar Christiaan houdt ervan alles netjes op orde te hebben, een situatieschets met de computer erbij maakt het helemaal af is zijn devies. Christiaan houdt van zijn werk. Als een detective gaat hij te werk, het zijn juist de moeilijke klussen waar hij de meeste voldoening uit haalt.

 

"En echt waar, hij lost het altijd op."

 

Zo deed Christiaan in de jaren steeds meer voor het bedrijf. En ook buiten werktijd, werd hij vaak door collega’s gebeld voor raad.

 

De droom zelfstandig te worden kwam steeds vaker terug. Net geen 40 jaar dacht Christiaan, het is nu of nooit. Als ik wacht komt het er niet meer van, “Ik ga het doen!” Gesteund door zijn vrouw Aafke en de twee kinderen is Christiaan aan het denken en rekenen gegaan. Met een klein start kapitaal moest het lukken en zo heeft hij een bus met gereedschap gekocht en is met zijn baas in overleg gegaan.

Ondanks dat deze Christiaan niet graag zag vertrekken, wilde hij het plan steunen en beloofde in de aanloopfase Christiaan de eerste tijd nog enkele dagen in te huren tot zijn bedrijf ‘Boonstra rioolservice’ zelfstandig verder zou kunnen.

 

We schrijven het jaar 2011…

Het is crisis de economie heeft het moeilijk maar Christiaan zet door. Neemt verantwoordelijkheid en wordt zelfstandig. Vol ijver wordt er reclame gemaakt geflyerd, er komen stickers, pennen en leuke kleurboekjes voor wanneer Christiaan zijn diensten moet verlenen aan een gezin met kinderen.

En dan blijft de telefoon stil. De eerste dagen, weken… Dat heeft zenuwen gekost, die eerste weken. Gesteund door zijn oude baas die hem in de aanloopfase regelmatig inhuurde, zodat brood op de plank voor de familie in elk geval verzekerd was, ontstond er naamsbekendheid. ‘Boonstra rioolservice’ was steeds beter te vinden op Google. En zo kwam er vrij snel de tijd dat Christiaan het drukker en drukker kreeg.

 

Begonnen in een loods in Akkrum, werd ‘Boonstra Rioolservice’ een begrip. Mensen die het weten kunnen, bevelen Christiaan aan om zijn vakmanschap. En naast dat Christiaan zijn vak erg goed verstaat is hij ook een heel geduldig mens die goed luisteren kan. Nu ruim twee jaar geleden een loods in Reduzum. Midden in het centrum vlak bij de kerk. Elke dag weer om 8.00 uur staat hij ergens voor de deur bij een klant. Christiaan heeft het druk. Erg druk. Vaak is hij maar nauwelijks in staat om de telefoon op te nemen. Maar als je zijn voicemail inspreekt, dan belt hij je altijd terug en maakt een afspraak.

 

Dit jaar 2021 bestaat ‘Boonstra Rioolservice’ 10 jaar. De economie is weer in een crisis, maar Christiaan heeft het drukker dan ooit.

 

 

Boonstra Rioolservice - Jirnsum

Mobiel: 06 22 49 88 24

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen