Akkrum - 05-02-2020

 

Het Heerenhuys in Akkrum opende zo’n drie jaar geleden de deuren. Wim Kooistra begon de kledingzaak met bekende merken en trendy mode voor mannen. Hij geeft het stokje nu door aan zijn zoon Ids.


“De nieuwe frisse bries zal de winkel een positieve boost geven …”


Het Heerenhuys is gevestigd in een prachtig pand. Zittend aan de grote knusse tafel in de keuken van de winkel, met door de ramen het zicht op de achtergevel van het voorhuis, vertelt Ids wat zijn plannen zijn. “Er gaat veel veranderen. De nieuwe frisse bries zal de winkel een positieve boost geven.

Ik ben bezig met nieuwe merken en wil uitbreiden met mode voor dames. Akkrum is een dorp met een fantastische uitstraling. Met de winkel hoop ik daaraan bij te dragen. Het zou mooi zijn dat, naast de toeristen, mensen uit de hele provincie graag naar Akkrum komen zodat het hier het hele jaar leuk en gezellig is.”

Passie voor kleding
Het Heerenhuys voert gerenommeerde merken, die garant staan voor kleding van goede kwaliteit voor de modebewuste klant. “Het is aan mij om ervoor te zorgen dat mijn vaste klanten altijd iets leuks kunnen vinden, wanneer ze een
bezoek brengen aan de winkel”, vervolgt Ids. “Het is mijn passie om hiermee bezig te zijn. Daarnaast verdiep ik mij in de producten, ik wil weten wat ik verkoop.”

Oprechte aandacht
“De winkel voelt voor mijzelf als thuis. Het is mijn uitdaging de mensen dit ook zo te laten ervaren. Hebben ze raad en advies nodig? Dan kunnen ze bij mij terecht. Kijken ze liever zelf rond dan is dat ook prima. Het is belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en weten dat er oprechte aandacht is, wanneer ze dit wensen. Er gaat het komende jaar veel veranderen en ik nodig iedereen uit om dit zelf te ondervinden. Op dit moment is het sale bij Het Heerenhuys. Elk tweede artikel kost nu slechts € 1,00. Welkom op Heechein 56 in Akkrum!”

Naar overzicht