Grou - 22-06-2021

 

Sietze Eelsingh van RegioBank in Grou vertelt enthousiast: “de OVERSTAPWEKEN zijn nu al een groot succes. Geweldig om al die aanloop te krijgen op kantoor en nieuwe klanten te mogen ontvangen. Of het nou komt door de bekendheid die we geven aan de OVERSTAPWEKEN of dat iedereen benieuwd is naar mijn nieuwe collega Rixt Dijkema, dat laat ik maar even in het midden”, grapt Sietze.

 

Gastvrijheid

‘Het is zo leuk om te merken dat je je klanten echt als gasten mag verwelkomen’ aldus Rixt. Rixt werkt sinds een paar weken als Bank adviseur bij RegioBank. “Veel van onze klanten wonen in Grou en omgeving ze weten dat ze altijd welkom zijn. Tijdens openingstijden in de ochtend en anders op afspraak in de middag. Sietze is ook regelmatig op pad voor afspraken bij iemand thuis wanneer dat voor de klant beter uitkomt.” RegioBank is groot maar ze voelen zich klein. ‘Wist je bijvoorbeeld dat we onderdeel zijn van de Volksbank? Dat geeft de financiële stabiliteit waarop je wilt kunnen vertrouwen bij een bank. En ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren’.

 

Een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd is de bank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Sietze is ondertussen alweer 15 jaar Zelfstandig Adviseur van RegioBank Grou. Hij kent zijn klanten en de buurt. En Rixt is dan nieuw bij RegioBank maar in Grou en omstreken wel bekend gezicht. Extra fijn dus dat zij de vaste aanspreekpunten zijn voor alle financiële- en verzekeringszaken. Zo kan je vertrouwen op deskundig advies, dat past bij je persoonlijke situatie.

 

Voor de hele familie

Jong en oud bankiert bij RegioBank. “Zo helpen wij bijvoorbeeld een 40-jarige met een betaalrekening, Zilvervlootsparen voor een kind en een zakelijke rekening voor de ondernemer. Ook geven we advies over hypotheken. Voor een nieuwe gezinswoning bijvoorbeeld of als je een hypotheek wilt oversluiten’.

 

Wat zijn de OVERSTAPWEKEN

De hele maand juni staat in het teken van de OVERSTAPWEKEN. Wanneer je overstapt naar RegioBank in Grou, krijg je een mooi sporthorloge voor een sportieve zomer. ‘Overstappen is heel eenvoudig en bij de RegioBank hebben we ook nog de gratis overstapservice voor mensen die er helemaal geen omkijken naar willen hebben’ aldus Rixt. De Overstapservice zorgt ervoor dat de betalingen gewoon doorlopen naar de nieuwe rekening. Zo hoeven klanten de instanties niet zelf te informeren, alle bedrijven die automatisch afschrijven, krijgen een melding dat de klant nieuw rekeningnummer heeft. En het ideale is: je mag zelf je pincode kiezen!

 

 

Foto: Rixt Dijkema en Sietse Eelsingh voor het pand van RegioBank in Grou

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-05-18-om
20-07-2021

MiddelPunt Media geeft inspiratie magazine uit

LEES MEER schermafbeelding-2021-08-03-om
03-08-2021

MiddelPunt zoekt bezorgers

LEES MEER turfbok

Varen met de turfbok

LEES MEER 21062850trainer-wilfred-meulma
22-07-2021

Tennistrainer 10 jaar in Akkrum

LEES MEER img0762
21-07-2021

Wethouder op bezoek bij Plaatselijk Belang Akkrum

LEES MEER geannuleerd-shantykoren-akkrum
22-07-2021

Shantydag in Akkrum gaat toch niet door

LEES MEER promobyld-foar-social-media
14-07-2021

Omrop Fryslân komt nei Akkrum/Nes!

LEES MEER foto-30-06-2021-om-1249
14-07-2021

Doe ook mee aan de buurtschouw

LEES MEER zcoc5hmreu6fs1talvwtw
14-07-2021

De Lantearne tuin, een ontmoetingstuin voor het hele dorp

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen