Grou - 25-11-2020

 

Al 9 maanden worden er door de Coronacrisis geen handwerkcafé bijeenkomsten meer gehouden. Gelukkig hebben we een hobby die ook prima thuis uitgeoefend kan worden. Er wordt door de dames van het handwerkcafé Grou dan ook flink doorgewerkt. Op woensdag 4 november hebben drie goede doelen in en om Grou een grote donatie gekregen.

 

Zo kreeg Annie Nicolai van Stichting Kinderkledingbank Grou, 24 dekentjes voor kinderen, diverse gehaakte knuffels, 14 goed gevulde babypakketten en heel veel gehaakte en gebreide babykleertjes en sokjes. Hier kunnen weer vele kinderen blij mee gemaakt worden.

 

Ook de mensen die afhankelijk zijn van Voedselbank Grou e.o. werden verblijd met een grote donatie sjaals, omslagdoeken, mutsen, wanten en gebreide sokken. Men was blij verrast door deze mooie spullen en menigeen ging naar huis met lekkere warme winterspullen.

 

Tot slot kreeg het Dorpenteam Zuid-Amaryllis in Grou gehaakte dekens en meer dan 25 zorgenvriendjes. Deze dekens en zorgenvriendjes worden uitgedeeld aan mensen en kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De zorgenvriendjes zijn gehaakte knuffeltjes waar de mond een opening is waar kinderen een briefje met hun zorgen in kunnen stoppen, het zorgenvriendje neemt dan de zorgen en angsten over, zodat het kind lekker kan gaan slapen.

 

Handwerkcafé Grou e.o. draait geheel op vrijwilligers en donaties. Zo hebben we onlangs de samenwerking met wolwinkel ‘Van Draad’ opgestart. Dames die voor de genoemde Goede doelen spullen maken, kunnen garens krijgen die opgeslagen staan in de hal van deze winkel.

Draagt u het handwerkcafé een warm hart toe dan kunt u onder het mom van ‘bolletje over’ een donatie van garen doen in de winkel ‘van Draad’, Gedempte haven 3a in Grou.

 

 

Foto: compilatie van gedoneerde spullen

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER woodness-pizza-mm
28-03-2023

WoodNess Pizza | The real taste on wheels

LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER samoosara
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen