Grou - 01-12-2020

 

Moeder en dochters, Femmy, Esther en Merle openden in juni Circle of Enjoy aan de Gedempte Haven 11A. Een interieur, mode en lifestyle winkel geïnspireerd door Scandinavische trends en natuurlijke materialen.

 

Ontdek een prachtige collectie aan interieuraccessoires, kleine meubels, verlichting en zoveel meer om van jouw huis écht een thuis te maken. Shop jouw favoriete outfit en maak je look compleet met de mooiste sieraden en accessoires. Verwen jezelf of een ander met een fijn verzorgingsproduct, stationery voor al je creatieve ideeën en healthy drankjes.

 

Online en offline shoppen in hartje Friesland

Laat je inspireren door onze collectie. Shop 24/7 online op www.circleofenjoy.com of kom gezellig 'offline shoppen' in het toeristische dorpje Grou in Friesland. In het centrum, aan de Gedempte Haven 11A, vind je de winkel. Ontdek de merken en de collectie in het echt, voel de stoffen, bewonder de materialen. Wij adviseren jou graag in mode en interieur, de koffie staat voor je klaar!

 

Merken met een verhaal

Met zorg hebben we ons merkenpakket samengesteld. Merken met producten die net even anders zijn dan anders, met natuurlijke materialen, een mooi verhaal en met een Scandinavische touch. Bij ons shop je onder andere Moss Copenhagen, House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé, Original Home, A Beautiful Story, Monk & Anna, Bloomingville en Gimber.

 

Personal Shopping

Wil je shoppen op afspraak buiten onze reguliere openingstijden? Dat is mogelijk! Bij Circle of Enjoy kun je alleen of gezellig samen met iemand anders op afspraak shoppen. Liever shoppen op afspraak? Laat het ons dan weten. Mail naar info@circleofenjoy.com of kijk op onze website. Wij maken graag een afspraak met je!

 

Interieuradvies

Ben je op zoek naar een interieur dat echt bij jou past? Maar weet je zelf niet goed waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Raak geïnspireerd, stap uit je comfort-zone en krijg advies van een stylist & interieuradviseur. Ontdek op www.circleofenjoy.com de pakketten in interieuradvies die wij aanbieden, wij denken graag met je mee. Hulp nodig met een interieur voor bij nieuwbouwprojecten of grotere projecten? Graag gaan wij met je in gesprek!

 

Nice to meet you!


CIRCLE OF ENJOY

Femmy, Esther & Merle
Gedempte Haven 11A,
9001 AX, Grou
T: +31 (0) 633082419


 
 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen