Jirnsum - 15-03-2021

 

Myrica Groenverzorger bestaat 20 jaar

 

"De afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het op maat leveren van bodem- en bemestingsadvies voor uw tuin en het uitvoeren hiervan."

 

Geregeld kregen wij vragen zoals:

- Waarom staan onze vaste planten, heesters en hagen er niet meer florissant bij?

- Hoe het kan dat het gazon meer mos is dan gras?

- Hoe komen wij af van het onkruid in onze tuin, zoals heermoes en zevenblad?

 

Voor al deze vragen gingen we op zoek naar de oorzaak. Het antwoord hierop is eigenlijk heel eenvoudig. En ook nog eens goedkoper dan de gehele tuin afgraven en opnieuw beginnen.

 

Alles wat we vragen is een beetje geduld. Want met een beetje geduld en samenwerking met de natuur (uw eigen tuin of moestuin is een klein stukje natuur dichtbij huis) kunnen we de mooiste dingen realiseren op een verantwoorde duurzame biologische manier.

 

Het begint allemaal bij de basis, de aarde ofwel de bodem waar we de vruchten van plukken. Een bodemonderzoek is te vergelijken met een bloedonderzoek bij de mens. Hieruit kun je herleiden waar voldoende van is en wat eventueel aangevuld moet worden.

 

We beginnen met een bodemanalyse volgens de Kinsey-Albrecht methode. We steken een grondmonster van uw tuin, dat vervolgens wordt geanalyseerd in een laboratorium.

Hierbij kijken we naar wat de bodem nodig heeft om weer in balans te komen.

Als het resultaat bekend is, wordt er door bodemspecialist Leo Bil van Healthy Soil, een bemestingsadvies opmaat gemaakt voor uw tuin of moestuin.

 

Bij de uitvoering van dit bodem- en bemestingsadvies maken we uitsluitend gebruik van organische meststoffen om uw tuin of moestuin in topvorm te krijgen en te houden.

 

Het resultaat is een bodem die gezond en in balans is, met gezonde planten. De nieuwe beplanting zal goed gaan groeien, er zal nauwelijks tot geen uitval zijn.

De planten kunnen beter tegen droogte. De bodem heeft een betere waterhuishouding. Er is meer bodemleven, waar bovendien de vogels, vlinders, insecten en kleine diertjes zoals een egel, padden en salamanders van profiteren.

Dit alles is mogelijk, op een eenvoudige goedkope manier. Met een beetje geduld is er meer biodiversiteit in uw tuin. Kortom dan ervaart u meer tuinplezier!

 

Bent u benieuwd wat wij als Myrica Groenverzorger voor uw tuin, bedrijfstuin of moestuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Myrica Groenverzorger

Industriewei 1

9011 WH Jirnsum

T: 0566 652 170

groenverzorger.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER img6929
15-05-2024

Nieuwe wandelroute centrum Akkrum

LEES MEER whatsapp-image-2024-05-13-at-1
15-05-2024

Zonnig Reuzedei 2024 trekt veel publiek

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER img2839
30-04-2024

Seizoen opening 2024 Openluchtmuseum It Damshûs

LEES MEER schermafbeelding-2024-05-15-om
15-05-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen