Akkrum - 02-02-2021

 

Voetbalvereniging Akkrum stelde hun kunstgrasveld en hun oefenmateriaal beschikbaar voor de gedupeerde jeugdteams onder achttien jaar van volleybalvereniging AVC ’69 en korfbalvereniging KV Mid-Fryslân, nu zij niet binnen kunnen trainen in verband met de Corona maatregelen.

 

Zij vonden dat niet juist ten opzichte van hun voetbaljeugd die wel mocht doortrainen. Een fantastisch initiatief en een mooi voorbeeld van ‘mienskip’. De jeugdige volleyballers mochten ook gebruik maken van het materiaal van KV Mid-Fryslân.

 

Zondag 31 januari was het zover voor de mini’s en een drietal jeugdteams van AVC ’69, die voldeden aan de leeftijdsgrens volgens de Corona regels. Onder prachtige winterse en zonnige omstandigheden, het had in de nacht matig gevroren, werd er intensief en met veel enthousiasme getraind. Weliswaar geen specifieke volleybaltraining, maar dat maakte deze kinderen niets uit. Ze konden eindelijk weer samen met hun leeftijdsgenoten, die zij lange tijd niet hadden gezien, lekker een uur lang actief bezig zijn.

 

Om het winterse karakter nog meer cachet te geven kregen de mini’s warme chocolademelk en een stuk koek. Op de foto is te zien dat het bovenhands doelen op de korf, dat lijkt op bovenhands spelen van een volleybal, wordt geoefend.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER akkrum-nes-bloeituitreiking-ch
09-07-2024

Uitreiking cheques Bloeiweek

LEES MEER winnaars-fjouwer-fan-grou-2024
09-07-2024

Mooie editie ‘De Fjouwer van Grou’ levert naast sterke verhalen verrassende winnaars op

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp2414pagina08
26-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen