Grou - 09-06-2021

 

Nu ook in Midden-Friesland

 

Misschien heeft u ze al eens voorbij zien komen in Grou of omgeving: de felgele steps van Stepfun. Onder deze naam zijn Grousters Wienie Veld en Nynke Terra gestart met de verhuur van steps.

 

Het idee om deze zelf te verhuren, is ontstaan tijdens de coronaperiode. Omdat er minder gesport kon worden, gingen moeder en dochter op zoek naar een alternatieve buitensport. Ze kwamen uit bij de ouderwetse step; tegenwoordig gehuld in een modern en sportief jasje. Na een keer proberen waren ze zo enthousiast dat een nieuwe passie was geboren die ze ook anderen graag gunnen.

 

Steppen combineert plezier met het ongemerkt werken aan een goede conditie waarbij er snel calorieën worden verbrand. Ook niet onbelangrijk: er komen weinig blessures voor bij steppen en het lekker sporten in de buitenlucht draagt bij aan het mentale welzijn.

 

Om kennis te maken met het steppen worden er op dit moment step-on avonden georganiseerd. Dit is een laagdrempelige manier om het eens te proberen. Ga vooral eens mee, het is voor iedereen toegankelijk en de reacties tot op heden zijn enthousiast. Voor data houd onze sociale media in de gaten of neem contact met ons op via 06-18340962.

 

Stepfun heeft inmiddels 10 steps in de verhuur. Je kunt al een step huren vanaf €10,- per dag. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of tienerparty.

 

Is je interesse gewekt?

Volg Stepfun via facebook of instagram of kijk op de site voor meer info.

 

Facebook: @StepFun

Instagram: @stepfun_grou

Website: stepfun.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER frits-002
28-02-2023

Frits koopcentrum stopt en een stukje Friesland verdwijnt

LEES MEER img-8578
28-02-2023

Passion in Akkrum

LEES MEER beleefzomer23
21-02-2023

Vijfde uitgave inspiratiemagazine Beleef Midden-Friesland

LEES MEER gcw-in-aanbouw-31-jan-2023
18-02-2023

Eerste Steen Gezondheidscentrum Wergea

LEES MEER mp230612
31-01-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen