Grou - 08-07-2020

 

Vanaf woensdag 8 juli, de start van de eerste schoolvakanties, zijn gasten weer welkom zonder een vaste dag en tijd vooraf te moeten afspreken om het museum in Grou te bezoeken. Men kan zich vanaf dan gewoon weer bij de balie melden.

 

“We zijn blij dat we dit zo kunnen aanbieden” aldus Trees Mulder, coördinator van de gastheren en -vrouwen van museum Hert fan Fryslân. “Het merendeel van onze gasten brengt namelijk graag een bezoek vanuit een ‘impuls-gedachte’; deze mensen, op weg van en naar het dorp die de vlaggen weer zien wapperen, verwelkomen we graag weer als vanouds. Ook zijn de nieuwe folders, boekwerken over Grou en het Grouster Magazine weer bij ons verkrijgbaar”.

 

In het museum gelden natuurlijk nog steeds de regels m.b.t. de Corona richtlijnen van het RIVM. De inrichting is zodanig dat deze regels gewaarborgd kunnen worden. Voor informatie over de nieuwe exposities, de openingstijden en de maatregelen kan men op de website terecht. Meer informatie, over bijvoorbeeld een speurtocht of een rondleiding met een gids in het ‘oude dorp’ is hier ook te vinden.

 

Museum Hert fan Fryslân

Stationsweg 1, 9001 ED Grou

Laatste nieuws

LEES MEER 2040sijjinswaldeps
31-07-2020

Heerenveen meldt Aldeboarn-de Deelen voor Erfgoed Deal

LEES MEER vv-akkrum
31-07-2020

Voetbalclinic sc Heerenveen bij VV Akkrum groot succes

LEES MEER advertentie-bezorgers
28-07-2020

MiddelPunt zoekt bezorgers

LEES MEER logo-dicky
31-07-2020

Meer Personeelsdiensten

LEES MEER fietsers
28-07-2020

Doortraproutes in de maak in Friese gemeenten

LEES MEER voedselbank-rabo-
27-07-2020

Rabobank doneert verse groente van De Streekboer aan de Voedselbank

LEES MEER rondje-terherne
22-07-2020

Rondje Terherne

LEES MEER pompebleden
23-07-2020

Kameleondorp bestaat 25 jaar

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen