Terherne - 31-07-2020

 

“Ik zet een stap meer voor medewerkers en opdrachtgevers”

Dicky van der Meer doet zijn naam eer aan. Sinds 1 juli 2020 is hij de eigenaar van Meer Personeelsdiensten, meer dan alleen een uitzendbureau. "Ik wil opdrachtgevers en medewerkers graag meer van dienst zijn. Daarom zet ik een stap meer voor het welslagen van hun wensen.”

Persoonlijk contact

Meer Personeelsdiensten is hoofdzakelijk actief in de branches horeca, food, schoonmaak, techniek, bouw, schilders, groen en grond-, weg-, en waterbouw. Het bedrijf heeft in deze sectoren een groot netwerk. Dicky van der Meer: “Het mooiste onderdeel van mijn werk is het moment dat ik merk dat medewerkers het naar hun zin hebben bij een bedrijf en dat het bedrijf tevreden is. Dat maakt Meer Personeelsdiensten meer dan alleen een uitzendbureau. Wij gaan verder dan alleen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Altijd is er het persoonlijke contact. Met wederzijds vertrouwen en oprechte aandacht werken aan een goede samenwerking is wat mij betreft de sleutel tot succes.”

 

Idealistische werkwijze

“Het liefst zou ik iedereen aan een vaste baan helpen. Natuurlijk snij ik mijzelf daarmee in de vingers, want ik besta van flexwerk”, lacht Dicky, om er daarna snel aan toe te voegen: “Maar er zullen altijd flexibele arbeidskrachten zijn dus zo’n vaart zal dat niet lopen. Waar het om gaat, is dat een vaste baan mensen zekerheid en vertrouwen geeft. Dat is zo belangrijk. Dat gun ik iedereen en dat is wat ik duidelijk wil maken. Daarbij is het helpen van mensen die door omstandigheden verder van de arbeidsmarkt staan ook een uitdaging die ik graag aanga. Begeleiding op maat en extra ondersteuning is dan een vereiste. In dit werk heb je altijd met mensen te maken. Ik zet graag die extra stap om op een goede manier voor verbinding te zorgen. Als de medewerker in een vertrouwde en veilige werkomgeving aan de slag gaat en het bedrijf tevreden is over een betrokken medewerker, is mijn doel geslaagd.”

 

Voor meer informatie:

Bel Dicky van der Meer op

06-28998004 of kijk op

www.meerpersoneelsdiensten.nl

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen