Akkrum-Nes - 18-08-2021

 

Column

Reisadviseur

Sigrid de Vries

 

Zaai, herinnert iemand zich deze leuke jeugdserie nog?
Met Ingrid en Irma zittend op een hek die zodra postbode Siemen aan kwam fietsen, steevast zeiden: “Wij vervelen ons dus jij moet wat verzinnen”. Maar Siemen had nooit tijd want die moest werken, daarom… Hij gaf zelfs een keer aan dat hij te kampen had met een formidabele topdrukte! Hilarisch vond ik dat en deze zin kwam onlangs weer naar boven.
Want je kunt veel zeggen over mijn vak maar het is absoluut niet saai.

 

Het is momenteel regelmatig billen knijpen. Ook met mijn vakantie-checklijst is elk vertrek weer spannend of mijn klanten zonder problemen aan boord komen. Ik heb de afspraak met ze gemaakt dat ze mij als eerste appen als ze achter de douane zijn of op de bestemming gearriveerd zijn, want dan slaapt deze reisagent toch net wat lekkerder. Inmiddels zijn al mijn ‘juli-klanten’ zorgeloos vertrokken, op naar augustus!

 

En daar was plotseling weer een belangrijke wijziging. Alle EU-landen werden weer geel of groen gekleurd en dat biedt perspectief. De aanvragen kwamen direct weer op gang. Ondanks dat er nu meer duidelijkheid is merk ik dat mensen toch graag houvast willen hebben bij het boeken van hun reis. Eén aanspreekpunt die eigenlijk altijd bereikbaar is, die meedenkt en oplossingsgericht is. Ja, ik informeer zelfs waar en hoe je het beste kunt testen. Binnenkort toch maar eens een provisieregeling vragen aan de betreffende organisatie.

 

Maar nu even serieus, waarom zou je niet bij mij je reis boeken?

Als je niet duurder uit bent dan zelf online je vakantie boeken en je krijgt alle hulp en informatie die je maar wil, ook tijdens je reis, wat houdt je dan nog tegen?

 

Het blijft voorlopig hier nog een typische Hollandse zomer dus kom maar op met die aanvragen! Laat mij maar kampen met topdrukte want ik ben allergisch voor saai!

 

 

Sigrid

 

The Travel Club Akkrum-Nes

06-29340220 | sigrid@thetravelclub.nl

www.thetravelclub.nl/sigrid

 


Columns Sigrid de Vries

 

 
 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen