Heerenveen - 03-11-2020

 

Op dinsdag 10 november is er in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. De workshop duurt van 10.00 – 12.00 uur en de toegang is gratis. Van tevoren aanmelden op bmf.nl is verplicht.

 

Een CV waar je trots op bent!

Tijdens deze bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan de deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten. De werkzoekenden delen onderling kennis en ervaring en benoemen hun sterke punten en kernvaardigheden. Ook leren ze hun werkervaring concreet te beschrijven in een CV. Daarnaast worden er concrete handvatten aangereikt om een goed CV op te stellen.

 

Deze workshop is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven ze inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het krijgen van adviezen om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Update: Online activiteit

In verband met de tijdelijke sluiting van onze bibliotheken wordt deze activiteit online gehouden. Het voordeel hiervan is dat er nu meer mensen kunnen meedoen, maximaal 30 personen. Belangrijk is wel dat je even controleert of je e-mailadres goed bij ons bekend is, want dit heb je nodig om de workshop via Zoom te kunnen bijwonen.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen