Aldeboarn/Akkrum-Nes - 17-08-2021

 

Nog even en dan start weer het nieuwe sportieve seizoen van Hercules. We hopen dat we dit jaar weer als vanouds kunnen sporten in de zaal. Helaas is het ons niet gelukt om een nieuwe trainer voor freerunnen aan te stellen, waardoor deze twee lesuren zijn komen te vervallen.

 

De wens is om freerunnen weer aan te aanbieden, dus onze zoektocht gaat dit jaar gewoon door. Mocht je iemand weten die deze lessen zou kunnen verzorgen, dan horen we het graag.

 

Spikerspulwike 2021

In de laatste week van de zomervakantie vindt de jaarlijkse Spikerspulwike in Akkrum plaats. Naast hutten bouwen is er vrijdagmiddag 20 augustus tijd voor diverse workshops. Hercules is ook van de partij en biedt 3 workshops hip hop/streetdance aan.

 

Open lessen

In de tweede week van september is er voor iedereen kans om kennis te maken met de sporten die gymnastiekvereniging Hercules aanbiedt. Van 6 t/m 10 september vinden de open lessen plaats.

Lijkt het je leuk om te gaan gymmen of streetdance-hip hop uit te proberen? Er zit vast iets voor je bij. Er mogen twee gratis proeflessen gevolgd worden, dus aarzel niet en kom langs.

 

Peuter- en kleutergym / Nijntje Beweegdiploma

Hercules biedt in Akkrum en Aldeboarn peuter- en kleutergymnastiek aan. Vanaf de jongste leeftijd zijn de activiteiten erop gericht de zintuigen te stimuleren en de motorische en emotionele vaardigheden en het waarnemingsvermogen te ontwikkelen. Peutergym helpt hierbij. Klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen: alles wat uw peuter thuis niet kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal.

 

Op beide locaties wordt er dit seizoen ook weer het Nijntje Beweegdiploma aangeboden. Het Nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee series beweeglessen. Na het doorlopen van de lessen ontvangt het kind het Nijntje Beweegdiploma.

 

Vanaf 3 jaar (van 2-3 jaar in overleg met de leiding) kunt u uw peuter aanmelden voor gymnastiek. Op maandag zijn de lessen in Akkrum van 14.15-15.15 uur en op donderdag in Aldeboarn van 15.45-16.45 uur.

 

Natuurlijk is er ook gymnastiekles voor oudere kinderen in Aldeboarn en Akkrum. Op onze website vindt u de actuele tijden, groepen en locaties: www.gv-hercules.com

 

Bewegen voor ouderen

GV. Hercules biedt ook een sportief uur aan voor de wat ouderen onder ons. Dat meer bewegen goed is weten we allemaal wel. Maar wist u ook dat bewegen bij de G.V. Hercules ook ontzettend gezellig is? Geen saaie apparaten en wisselende deelnemers maar een vaste groep bekenden, waar u erg veel lol mee hebt terwijl de leidster ervoor zorgt dat u verantwoord blijft bewegen.

 

Kom vrijblijvend twee lessen meedoen en ervaar hoe bewegen en gezelligheid heel goed samen kunnen gaan!

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen