Irnsum - 27-03-2021

 

Op zaterdag 27 maart hebben Iwan de Jong en Johan de Jong deelgenomen aan de hardloopwedstrijd Last Men Standing. Doel van de wedstrijd is om zoveel mogelijk rondes van 6,7 kilometer te hardlopen.

 

Iwan en Johan startten bij Jachthaven Sneekerhof in Jirnsum en liepen richting Sneek. Na 3,35 kilometer keerden ze om en liepen terug naar Sneekerhof. De eerste ronde startte om 5:00 uur in de ochtend en ieder uur moesten ze een rondje rennen. In totaal namen in Nederland 550 mensen deel aan dit Coronaproof hardloopevenement. Alle deelnemers liepen vanuit huis en de tijd werd iedere ronde via een app geregistreerd.

 

De weeromstandigheden waren niet heel goed. Best een pittige wind en zo af en toe regen en hagel, maar dat mocht de pret niet drukken. De dag is fantastisch verlopen. Bij de start om 5:00 uur was het nog donker, maar redelijk rustig weer. Vooraf hadden Iwan en Johan afgesproken om 5:30 minuten per kilometer te lopen, wat uitkomt op ongeveer 37 minuten voor een ronde van 6,7 kilometer. Dan konden ze het schema goed vasthouden.

 

Iwan: “Ondanks de pijn in de benen vlogen de rondes voorbij. Mede door de steun die we tussendoor kregen. We werden door Mirjam voorzien van krachtvoeding en ze fietste mee tijdens de zware rondes, waarbij ze Johan en mij ongekende support gaf.”

 

Beide mannen gingen door en door. Johan de Jong eindigde na 10 rondes (67,5 kilometer). Een geweldige prestatie. Iwan voelde zich nog sterk en is doorgegaan tot en met ronde 15 (100,5 kilometer). Beide mannen gingen tot het uiterste en overtroffen zichzelf.

 

De hardloopwedstrijd stond in het teken van KiKa. Iwan en Johan hadden vrienden, familie en kennissen gevraagd om hen te sponsoren. Door deze geweldige prestatie hebben ze samen 5.665 euro opgehaald voor KiKa.

Wat een fantastisch bedrag!

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER img0165
23-07-2024

Voorstelling in De Lantearnetún in Akkrum

LEES MEER bieb-aan-huis
23-07-2024

Bibliotheken Mar en Fean bezorgt boeken bij u thuis als naar de Bibliotheek gaan niet mogelijk is

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202415a4webpagina08
23-07-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen