Akkrum - 26-05-2021

 

Bijna 15 jaar was Joke het gezicht van de damesmodezaak De Kletskous. Afgelopen december was het dan zover. Joke zwaaide af en ging zich richten op nieuwe kansen en activiteiten. Maar ja die verrekte Corona!

 

Eigenaren Ruud van Doorn en Ineke de Groot hadden van alles bedacht om Joke het afscheid te geven dat ze verdiende, maar hoe dan? De winkel moest dicht én een receptie kon niet. Het duurde maar en het duurde maar. Eindelijk konden haar collega’s en de trouwe klanten dan onlangs afscheid van haar nemen. En het fijne was dat velen dit ook daadwerkelijk gedaan hebben. Drie middagen kwam Joke nog eens in de winkel staan. Veel klanten kwamen haar persoonlijk even bedanken.

 

“De loyaliteit, deskundigheid en werklust van Joke was uniek. Altijd een glimlach en bereid om een stapje meer te doen”, aldus Ruud.

 

De vrijheid die Joke van de eigenaren kreeg heeft ze in al die jaren ten volle benut. Ze ging lekker haar gang (o.a. met het organiseren van modeshows) en ze beschouwde De Kletskous als haar winkel. Sterker nog, veel mensen wisten ook niet beter dan dat de winkel van Joke was, en dat is het beste wat je je maar kan wensen als eigenaren. Maar nu heeft Joke definitief een punt kunnen zetten achter haar arbeidzaam leven. Stilzitten zal ze niet kunnen, dus zien we haar, zodra de Corona het toelaat, wel weer snel terug in het dorpsleven (o.a. toneel) of vrijwilligerswerk.

 

Op symbolische wijze is de sleutel van De Kletskous overgedragen aan Hillechien IJtsma-de Melker. Ruud en Ineke hebben er het volste vertrouwen in dat Hillechien het stokje van Joke met veel inzet en passie zal overnemen.

 

 

Foto: Sleuteloverdracht Joke aan Hillechien

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen