Grou - 08-09-2021

 

Dit jaar start Athleta weer met een zogenaamde loopschool. Vorig jaar hebben we jammer genoeg geen loopschool kunnen organiseren ivm de Corona. Maar van verschillende kanten werd alweer gevraagd, of we dit jaar weer van start zouden gaan met de loopschool, en wie er allemaal aan mee kunnen doen.

 

De opzet is zo gekozen dat iedere volwassene er aan mee kan doen. Of je nu jong of al wat ouder bent, al een sportieve carrière achter de rug hebt of nog maar heel weinig aan sport gedaan hebt, hyperslank bent of al wat overtollig vetweefsel hebt gekweekt, actief bewegen is en blijft goed voor iedereen. Je zult verbaasd zijn hoe snel je conditie in korte tijd aanmerkelijk verbetert en dat je daardoor gek genoeg ook meer energie krijgt om andere zaken aan te pakken. Velen hebben, om wat voor reden dan ook, een aantal jaren niets aan extra bewegen gedaan en voelen zich daar toch niet gelukkig bij. Dit is dan een kans om daar verandering in te brengen.

 

Sommigen zijn lange tijd door blessures niet in staat geweest te sporten en willen graag op een verantwoorde manier weer beginnen. Athleta probeert dit zo verantwoord mogelijk te doen onder begeleiding van bevoegde looptrainers. Zij beginnen heel rustig en geven voorlichting over bijkomende zaken van lopen (opbouw, kleding, schoeisel, blessurepreventie, schema´s enzovoort). Voorop staat, dat alle deelnemers plezier in de loopsport krijgen, waarbij gezelligheid natuurlijk ook een hele belangrijke rol peelt. Het einddoel van de loopschool is deelname aan de vijf of eventueel de tien of veertien kilometer van de Merenloop 2022. Dit jaar wordt de loopschool gehouden op maandagavond om 19.15 uur. Henk van Vilsteren, zal dit jaar de trainingen verzorgen. De eerste training zal zijn op maandag 4 oktober, om 19.15 uur. We starten op het parkeerterrein Tjallinga in Grou, bij OSG en basisscholen.

 

Kosten € 70,- voor 20 trainingen, inclusief startkaart Merenloop en na de loopschool 1 maand gratis meetrainen met de loopgroep.

 

Voor inlichtingen en opgave kan men terecht bij Siemie Reinsma

E-mail: siemiereinsma@wergea.com

Of: 06 - 409 36 321 na 16.00 uur.

 

Dus trek de stoute (loop) schoenen aan neem je vriend/vriendin, buurman/buurvrouw mee op maandag 4 oktober 2021

 

Athleta Grou

www.athleta.nl

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2024-06-12-om
12-06-2024

Help Djoeke Hopen

LEES MEER schermafbeelding-2024-06-11-om
11-06-2024

25 jaar IJsboerderij Boereiis jubileumfeest

LEES MEER foto-156-bibliotheek-akkrum
11-06-2024

Inloopbijeenkomst verhuizing Bibliotheek Akkrum

LEES MEER BELEEF Midden-Friesland Zomer
30-04-2024

BELEEF Midden-Friesland - Zomer_2024

LEES MEER mp-202412pagina12
11-06-2024

Te dwaan YN MIDDEN FRYSLÂN

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen