Akkrum - 24-08-2020

 

Naast de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar is het per 17 augustus 2020 ook mogelijk voor ouders en kinderen om gebruik te maken van de voorschoolse en naschoolse opvang.

 

Terwijl kinderen gebruik maken van de buitenschoolse opvang is het mogelijk om zwemlessen te volgen. Het zwembad in het Leppehiem is direct naast de kinderopvang gevestigd. De pedagogisch medewerkers van Boartershiem kunnen de kinderen naar de zwemlessen brengen en ook weer ophalen.

 

Kinderopvang Boartershiem is gevestigd in het Leppehiem te Akkrum een prachtige plek waar jong en oud samen komen. Kinderen ondernemen samen met de senioren verschillende activiteiten. Kinderen zijn voor de senioren het lichtpuntje van de dag. Daarbij leren beide leeftijden weer heel veel van elkaar.

 

Het is mogelijk om een warme maaltijd voor de kinderen te reserveren, zodat ze al gegeten hebben als ze wat later worden opgehaald. Dit is mogelijk voor zowel de kinderopvang 0 tot 4 jaar als de buitenschoolse opvang.

 

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talent. Boartershiem biedt kinderen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen.

 

In de ruimte is er voldoende materiaal om mee te experimenteren. Zo kan bijvoorbeeld een onderzoekend kind een kapotte radio uit elkaar halen en de inhoud van de radio ontdekken.

In het voorjaar starten we met het planten van zaadjes en maken de kinderen een eigen moestuin. De dieren op de BSO zoals het konijn biedt o.a. emotionele steun aan kinderen. Ook geven de dieren kinderen een verantwoordelijkheid. Door samen (onder begeleiding) de dieren te verzorgen, de hokken schoon te maken leren kinderen tevens samen te werken.

 

Nieuwsgierig geworden?

Iedereen is van harte welkom, wij geven jullie graag een rondleiding.

 

Meer informatie www.boartershiem.nl

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen