Gemeente Heerenveen - 23-03-2021

 

Op 3 april, vlak voor Pasen, heeft Lions Heerenveen 2.0 weer een bijzondere actie: Taarten door Heerenveen voor Heerenveen!

 

Bak jij (of jouw kinderen) een taartje voor een ander met Pasen? Doe mee met de actie van Lions Heerenveen 2.0! Zo kunnen we mensen blij maken die wel even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deelname is gratis!

 

We zijn inmiddels een jaar zoet met Corona. We moeten nog even volhouden met elkaar maar er zijn ook lichtpuntjes. Om onze schouders er nog even onder te zetten maar ook om te vieren dat het voorjaar in zicht is en we hopelijk een mooie zomer tegemoet gaan, willen wij met heel Heerenveen gaan bakken.

 

Wat is het idee? Jij bakt een mooie taart, een cake, koekjes, cupcakes (of iets anders dat uit de oven komt). Je baksel lever je (in een taartdoos die je van ons krijgt op 27 of 28 maart) in op 3 april a.s. via een drivethru. Wij zorgen er dan voor dat jouw baksel terechtkomt bij iemand die wel een taartje kan gebruiken. Ken je zelf iemand die wel een taartje kan gebruiken, dan mag je je baksel ook zelf bezorgen bij hem of haar. Ook dan zorgen wij ervoor dat je een mooie taartdoos ontvangt. Uiteraard willen we graag zien wat er uit jouw oven komt, dus post je baksel op social media. Het mooiste baksel wint een prijs!

 

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 25 maart via: www.lionsheerenveen.nl/heel-heerenveen-bakt

 

Met Heerenveen wordt bedoeld: gemeente Heerenveen, dus ook de dorpen binnen onze gemeente zoals o.a. Akkrum en Nes.

 

 

Update

 

Vanwege het grote enthousiasme toch een kleine update want we zitten op dit moment al over de 800 taarten! Dit laagdrempelige initiatief om iemand die dat nodig heeft een steuntje in de rug te bieden wordt door jong en oud omarmd, de jongste bakker is 2 en de oudste zelfs 94 jaar (!!!).

 

Hiernaast zijn er ook een aantal bedrijven die het initiatief steunen. Zo zijn er 3 bakkers in Heerenveen, Verloop, Lenes en Boonstra, in basis gewoon concurrenten, die de handen in één geslagen hebben en gezamenlijk 480 taarten gaan maken voor met name de verzorgingstehuizen.

Ook Brownies&downieS Heerenveen gaan 85 proeverijtjes samenstellen voor de kwetsbare medemens, hoe mooi is dat !

 

Verder zijn er veel basisscholen die hun kinderen gestimuleerd hebben waardoor we op zo’n mooi aantal uitkomen en dat terwijl er deze week nog steeds kan worden aangemeld. Komend weekend worden de taartdozen met een paaskaart en een instructieflyer bij de bakkers thuisgebracht zodat we het Paasweekend mensen kunnen verblijden met lekkernijen en een persoonlijke paasgroet van de bakker.

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER middelpuntmagazine24november20
29-11-2021

MiddelPunt Magazine 24 - November 2021

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter

Beleef Midden-Friesland Winter 2021-2022

LEES MEER ontdek-bijzondere-adresjes-in-

Ontdek Bijzondere Adresjes in Regio Heerenveen - Winter 2021-2022

LEES MEER naamloos
13-10-2021

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER kmdz-2018-fotograaf-robert-aar
17-11-2021

Tiende editie KRO-NCRV’s Kerst met de zandtovenaar vanuit Heerenveen

LEES MEER schermafbeelding-2021-11-17-om
17-11-2021

Garage Sale Akkrum-Nes

LEES MEER aanzicht-ayttastate
17-11-2021

Nieuwe B&B Ayttastate

LEES MEER brandweer-akkrum-nes-koe
10-11-2021

Brandweervrouw iets voor jou?

LEES MEER middelpuntmagazine23november20
10-11-2021

MiddelPunt Magazine 23 - November 2021

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen