Akkrum - 09-03-2021

 

Vrouwenzorg door en voor vrouwen, letterlijk met je billen bloot, wordt door onze cliënten vaak ‘laagdrempelig en vertrouwd’ ervaren.

 

"Ik hearde tafallich fan myn kollega dat jimme spiralen pleatse. Dat wist ik net. Kinne jimme dêr net mear bekendheid oan jaan? It is sa moai dat jimme dit dogge."

 

De diensten van de verloskundigenpraktijk It Bertehûs in Akkrum zijn uitgebreid! Wij begeleiden niet alleen alle vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Wij kunnen je ook begeleiden in het voorkomen van een zwangerschap en daarbij je keuze in anticonceptie. Als je kiest voor een spiraal dan kun je ook bij ons terecht!

 

Sinds 2019 zijn wij, de Bertehûsdames regio Grou/ Akkrum e.o, bevoegd en bekwaam om spiralen te plaatsen. De huisartsen in de regio weten hiervan en ze verwijzen ook regelmatig vrouwen door naar onze praktijk als ze kiezen voor de spiraal als anticonceptie.

 

Verloskundige Anna-Rixt van It Bertehûs: "Veel vrouwen die wij intensief hebben begeleid, tijdens een zwangerschap, baring en kraamtijd, weten ons inmiddels goed te vinden als ze anticonceptie wensen. We willen graag kenbaar maken dat wij tevens klaar staan voor alle vrouwen, ook zij, die nog niet bij ons bekend zijn. Deze doelgroep weet vaak nog niet dat ze ook bij ons terecht kunnen voor anticonceptiezorg, zoals een spiraal."

 

We verdoven bij het plaatsen van een spiraal standaard de baarmoedermond om het inbrengen zo prettig mogelijk te laten verlopen. We gebruiken bij de plaatsing een disposable speculum met een standaard lampje (eendenbek), waardoor de instrumenten ook vrouwvriendelijker en comfortabeler aanvoelen. Daarna zijn we een aanspreekpunt voor vragen of klachten en zes weken na de plaatsing nemen we standaard telefonisch contact op voor nacontrole.

 

Mocht je vragen hebben over anticonceptie, spiralen of het verwijderen van het spiraal dan ben je bij ons op het goede adres. Een spiraal laten verwijderen in verband met kinderwens? Dan kunnen we je ook nog van de juiste adviezen voorzien om zo gezond en optimaal mogelijk te beginnen aan een zwangerschap!

 

Wees welkom bij it Bertehûs!

 

Verloskundigenpraktijk it Bertehûs

Leppedyk 37

8491 GJ Akkrum

De praktijk is gevestigd in de linker zijvleugel van zorgcentrum Leppehiem.

Praktijknummer: 0566 – 65 11 46

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Gemeentenieuws Recepten


LEES MEER schermafbeelding-2021-05-18-om
20-07-2021

MiddelPunt Media geeft inspiratie magazine uit

LEES MEER schermafbeelding-2021-08-03-om
03-08-2021

MiddelPunt zoekt bezorgers

LEES MEER turfbok

Varen met de turfbok

LEES MEER 21062850trainer-wilfred-meulma
22-07-2021

Tennistrainer 10 jaar in Akkrum

LEES MEER img0762
21-07-2021

Wethouder op bezoek bij Plaatselijk Belang Akkrum

LEES MEER geannuleerd-shantykoren-akkrum
22-07-2021

Shantydag in Akkrum gaat toch niet door

LEES MEER promobyld-foar-social-media
14-07-2021

Omrop Fryslân komt nei Akkrum/Nes!

LEES MEER foto-30-06-2021-om-1249
14-07-2021

Doe ook mee aan de buurtschouw

LEES MEER zcoc5hmreu6fs1talvwtw
14-07-2021

De Lantearne tuin, een ontmoetingstuin voor het hele dorp

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen