Joure - 03-03-2021

 

Team zoekt meer verspreidingslocaties voor kookboeken

 

De twee bekende televisiekoks Reitse Spanninga, Pierre Wind en twaalf studenten lanceerden op dinsdag 2 maart een gratis kookboek voor klanten van de Voedselbank. Hierin staan recepten die gebaseerd zijn op veel voorkomende ingrediënten uit voedselbankpakketten. Het kookboek is ook te downloaden als e-book.

 

De toenemende armoede als gevolg van de coronacrisis bracht dit kleurrijke team bij elkaar. Hun doel is lekker te kunnen eten, ook als je afhankelijk bent van voedselhulp. Initiatiefnemer van het project is Jaap Jonkers: ”Er zijn talloze mensen die zich inzetten voor de ander, al die hartverwarmende acties verdienen waardering en steun.”

 

Het team is op zoek naar locaties waar de gratis kookboeken kunnen worden verspreid en heeft jouw hulp daarbij nodig! Buiten de Voedselbanken zoekt het team naar andere locaties waar Nederlanders elkaar helpen met voedselhulp. Wij denken daarbij aan locaties als kerken, verenigingen en de talloze Nederlanders die vanuit hun woonkamer, schuur of winkel voedselhulp aanbieden. Ken jij mensen die voedselhulp aanbieden? Neem contact met ons op via jaapjonkers.nu

 

Jaap Jonkers, inwoner van het Friese Joure, kwam 35 jaar geleden ter wereld in La Paz, Bolivia, waar hij te vondeling was gelegd. De adoptie door zijn Nederlandse ouders gaf Jonkers kansen die hij anders niet had gekregen. ”Kansen zijn er om door te geven aan mensen die nu die kansen nodig hebben” aldus Jonkers.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER vrolijke-vrijmarkt-grou-24
23-04-2024

Vrolijke Vrijmarkt in Grou

LEES MEER image001
23-04-2024

100 jaar De Tuolle in Tersoal

LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER schermafbeelding-2024-04-16-om
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen