Akkrum - 12-05-2021

 

Slapen als een trucker, het kan sinds kort in Akkrum! Afgelopen week openden zus en broer Lisanne en Wouter van ’t Blik Truck Hotel. Vanuit hun omgeving kregen zij veel enthousiaste reacties op de vrachtauto’s van Jan van ’t Blik Transportservice, het bedrijf opgericht door hun opa en oma.

 

Lisanne vertelt: “Deze reacties deden ons doen brainstormen naar een manier waarop wij anderen kennis kunnen laten maken met de transportwereld. Al snel ontstond het idee van een nog niet verwezenlijkte hotelkamer, namelijk een truck!” Ook was de locatie, de camping bij jachthaven de Drijfveer, snel gevonden. “Een bruisende plek aan doorgaand vaarwater met daarbij voor gasten een prachtig uitzicht over de Friese landerijen.”

 

De DAF is voorzien van allerlei luxe voorzieningen, zoals een tv, magnetron en comfortabele bedden. “Het biedt liefhebbers dé kans om op een onvergetelijke manier in de wereld van een trucker te stappen door te slapen in een DAF 105 XF SuperSpaceCab”, vult Wouter aan.

 

Ook op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Neem snel de afslag naar www.truck-hotel.nl voor meer informatie.

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen