Grou - 27-10-2020

 

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland gaat kantoor Grou per 31 december dit jaar definitief sluiten, het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis en zal ook niet weer opengaan.

 

Klanten kunnen in verband met corona op dit moment terecht in de bankwinkel aan het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen.

 

Het bezoek van klanten aan een bankkantoor wordt steeds minder, digitalisering is daar de grootste oorzaak van. Het overgrote deel van de klanten regelt zelf via internetbankieren of bankierenapp de bankzaken waar en wanneer dat hen het beste schikt. De coronacrisis heeft de verschuiving van een stenen bankgebouw naar ‘de bank in je broekzak’ versneld. Henk de Boer, directeur Particulieren bij Rabobank Heerenveen- Zuidoost Friesland zegt ‘De bank verandert mee met de behoefte van haar klanten’.

 

Wie geen gebruik kan maken van een computer voor het regelen van bankzaken - en dat hoeven niet uitsluitend ouderen te zijn - kan een beroep doen op de mobiele adviseurs. Zij komen, buiten coronatijd, bij de klant thuis om te helpen met het regelen van de dagelijkse bankzaken als dat nodig is. De bank biedt deze service zodat ook deze groep zo lang mogelijk financieel zelfredzaam kan blijven. De Boer: ‘We zien dat veel (advies)gesprekken inmiddels ook prima telefonisch, via chat of via een videogesprek worden afgehandeld. Dichtbij zijn gaat verder dan gebouwen van steen.’


‘Met het definitief sluiten van kantoor Grou lijkt het misschien alsof Rabobank uit het straatbeeld verdwijnt maar niets is minder waar’, aldus De Boer. ‘Met onder andere Rabo ClubSupport en het coöperatief dividend vanuit het Coöperatiefonds, biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan verschillende verenigingen en maatschappelijke initiatieven in de omgeving. Dus ook al zijn we straks fysiek minder zichtbaar in het straatbeeld, onze inzet en betrokkenheid bij de regio blijft onverminderd groot.’

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen