Mid-Fryslân - 08-09-2021

 

In augustus 1996 nam ze de praktijk over van Geartsje Aukes. Ze startte op de bovenverdieping bij Rudmer Leenstra, fysiotherapeut. Later ging ze met een aantal andere therapeuten werken in het Gezondheidscentrum Grou waar nu de Huystandarts gevestigd is.

 

Inmiddels is Logopedie Mid-Fryslân alweer een aantal jaren gevestigd in Praktijkenpand aan de Oostergoostraat. In de loop van de jaren zijn er een aantal nevenvestigingen bij gekomen, te weten in Akkrum en Wirdum en het afgelopen jaar in Wergea en Aldeboarn.

 

Lisa Meijnders en Nellie de Leeuw werken ook in de logopediepraktijk en verder zijn er veel samenwerkingsverbanden met o.a. scholen, artsen, tandartsen, peuterspeelzalen enz..

 

Bondina vindt logopedie nog steeds een prachtig vak! Het werken met kinderen, hun ouders en volwassenen die in de praktijk komen blijft boeien. Plezierig contact en samen zoeken naar de juiste manier om het spreken te verbeteren staat voorop. Of het nou het aanleren van een goede R, het maken van goede zinnen of het verbeteren van de stem is, het blijft belangrijk dat men het leuk vindt om te komen en gemotiveerd is om aan de slag te gaan.

 

Ter ere van het 25-jarig jubileum hebben ze een spiksplinternieuwe website!! Neem gerust een kijkje op www.logopedie-midfryslan.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER posterkerstmarkta3
05-12-2023

Gezellige kerstmarkt en koopavond in Akkrum

LEES MEER popkoor-foto-5b
05-12-2023

Verrassend Herfstconcert Popkoor Akkrum

LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER mp202325pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen