Mid-Fryslân - 08-09-2021

 

In augustus 1996 nam ze de praktijk over van Geartsje Aukes. Ze startte op de bovenverdieping bij Rudmer Leenstra, fysiotherapeut. Later ging ze met een aantal andere therapeuten werken in het Gezondheidscentrum Grou waar nu de Huystandarts gevestigd is.

 

Inmiddels is Logopedie Mid-Fryslân alweer een aantal jaren gevestigd in Praktijkenpand aan de Oostergoostraat. In de loop van de jaren zijn er een aantal nevenvestigingen bij gekomen, te weten in Akkrum en Wirdum en het afgelopen jaar in Wergea en Aldeboarn.

 

Lisa Meijnders en Nellie de Leeuw werken ook in de logopediepraktijk en verder zijn er veel samenwerkingsverbanden met o.a. scholen, artsen, tandartsen, peuterspeelzalen enz..

 

Bondina vindt logopedie nog steeds een prachtig vak! Het werken met kinderen, hun ouders en volwassenen die in de praktijk komen blijft boeien. Plezierig contact en samen zoeken naar de juiste manier om het spreken te verbeteren staat voorop. Of het nou het aanleren van een goede R, het maken van goede zinnen of het verbeteren van de stem is, het blijft belangrijk dat men het leuk vindt om te komen en gemotiveerd is om aan de slag te gaan.

 

Ter ere van het 25-jarig jubileum hebben ze een spiksplinternieuwe website!! Neem gerust een kijkje op www.logopedie-midfryslan.nl

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER MM-15
26-07-2022

MiddelPunt Magazine 15 - Juli 2022

LEES MEER BELEEF REGIO HEERENVEEN zomer/
20-07-2022

BELEEF REGIO HEERENVEEN zomer/winter 2022/2023

LEES MEER beleef-midden-friesland-zomer-
20-04-2022

BELEEF Midden-Friesland zomer 2022

LEES MEER advertentie-a5-flyers-middelpu
29-06-2022

Drukwerkactie inclusief GRATIS advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2022-07-26-om
26-07-2022

Agenda Midden Friesland

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen