Akkrum/Nes - 22-09-2021

 

Inmiddels zijn we al weer een tijdje bezig en er is al heel wat werk verzet, maar er moet ook nog veel gebeuren. Er kan inmiddels al geoogst worden uit de groentebedden en ook sommige fruitbomen hangen vol fruit.

 

Regelmatig zijn er een aantal vrijwilligers in de weer om onkruid te wieden, de vijverbeplanting in de perken te houden en te maaien met de zeis of de bosmaaier.

Er is al geoogst van de groentebed­den zoals de boontjes en snijbiet. Snijbiet (een vergeten groente) die gebruikt kan worden als spinazie, om te stoven of de jonge blaadjes als sla in een gemengde salade.

 

Na het succes van NL­doet op 29 mei hebben we besloten dat we voortaan elke 1e zaterdag van de maand een ‘tuinwerkdag’ hebben van ’s ochtends 10 uur tot ’s middags 2 uur. Op deze dag verzamelen we een aantal klussen om mee aan de slag te gaan. Iedereen kan meedoen! Meer info: www.doarpstun.nl

(De Doarpstún is naast de brede school)

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen