Jirnsum - 22-04-2020

 

Jirnsum- Afgelopen periode heeft Jachthaven Sneekerhof in Jirnsum veel tijd gestoken in het opknappen van de jachthaven. 70 meter damwand is vervangen en vele steigers zijn vernieuwd en verlengd.

Nieuw pronkstuk van de jachthaven is een voetbalkooi. Deze voetbalkooi is 25 meter lang bij 15 meter breedt en heeft een prachtige boarding van hout. Kinderen en volwassenen kunnen er volop in voetballen. Of je nu met de boot, op de fiets of met de auto komt, je kunt altijd even aanwaaien.
Ook de speelweide heeft een paar nieuwe speeltoestellen gekregen. Kinderen kunnen trampoline springen, er staat een mooie boomhut in de speeltuin en ook glijbanen, schommels en traptracktors ontbreken niet. Aan ontspanning voor volwassenen is ook gedacht, want op meerdere plekken zie je hangmatten die vrij gebruikt kunnen worden.

 

Rondom het terras bij het restaurant is een gedeelte met een hekwerk afgezet, waardoor kinderen zonder zwemdiploma veilig kunnen spelen, terwijl ouders zorgeloos een drankje kunnen drinken op het terras van Jachthaven Sneekerhof. Ook aan zwemvestjes is gedacht, want in het restaurant hangen meerdere exemplaren in verschillende maten.

Leuk om te weten is dat Jachthaven Sneekerhof twee woonarken als vakantiewoning verhuurd, waar een motorbootje bij ligt om in de omgeving te varen. Ook deze hebben dit jaar een metamorfose gekregen.

Foto woonarken aan het water met bootje.


Misschien even een bruggetje naar ->  Wij hebben er vertrouwen in dat we gezamenlijk kunnen genieten van een mooie zomer.

Naar overzicht