Nij Beets - 25-05-2021

 

Bij It Damshûs steken we de handen weer uit de mouwen op zaterdag 29 mei tijdens de NL doet dag. Heel veel klusjes moeten er gebeuren, zoals schoonmaken, opruimen, tuinonderhoud enz.

 

Er hebben zich net als vorige jaar alweer enthousiaste mensen aangemeld maar we kunnen er natuurlijk nog wel wat enthousiaste helpende handen bij gebruiken. Vindt u een hele dag te lang, dan kunt u natuurlijk ook een dagdeel of enkele uren komen helpen. Iedereen is welkom!

 

Tijdens NL doet wordt er heel veel werk verzet, wij zijn daar een klein onderdeel van maar zijn er altijd heel erg blij mee. Het belooft net als voorgaande jaren weer een hele mooie gezellig dag te worden.

 

We starten om 9.00 uur met koffie/thee, tussen de middag gaan we gezamenlijk lunchen. Uiterlijk 15.00 uur sluiten we de dag af. Zo zorgen we er met elkaar voor dat It Damshûs er weer schoon, netjes en opgeruimd uitziet wanneer de deuren weer opengaan voor het publiek. U kunt zich hiervoor nu opgeven bij Franke Kooijker via mail frankekooijker@gmail.nl of bel 0512 461221.

 

De deuren van It Damshûs gaan weer open zodra het RIVM besluit dat dit op een veilige en verantwoorde manier mogelijk is. Dan hopen wij u snel weer te mogen begroeten.

Houd u voor de opening en het programma voor It Damshûs en het Sudergemaal de website www.damshus.nl van It Damshûs in de gaten.

 

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen