Heerenveen - 20-01-2021

 

Rabobank sluit per 1 maart locatie Burgemeester Kuperusplein, en blijft open op locatie De Opslach in Heerenveen.

 

‘De klanten van de Rabobank veranderen, en wij veranderen mee,’ zo zegt Henk de Boer, directeur Particulieren van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. De Rabobank constateert dat klanten hun bankzaken steeds vaker zelf regelen online of via de Rabo App. Ook pakken klanten sneller de telefoon. Gezien de huidige ontwikkelingen is er besloten de activiteiten van de twee locaties in Heerenveen samen te voegen en de dienstverlening voort te zetten vanuit locatie De Opslach in Heerenveen. De wijziging gaat in per 1 maart 2021.

 

Sinds de corona-uitbraak is het aantal telefoongesprekken enorm toegenomen. Een groot deel van de vragen van klanten wordt via telefoon afgehandeld. Uit ervaring blijkt dat klanten via telefoon, mail, chat of videobellen ook goed geholpen kunnen worden. Ook speelt de komst van Geldmaat, met bank neutrale geldautomaten, een rol in het besluit. Op de locatie aan het BK plein zullen de geldautomaten komen te vervallen. Er zullen voldoende Geldmaat alternatieven in het centrum van Heerenveen verschijnen. Actuele info over geldmaat is te vinden op www.geldmaat.nl

 

‘Er zijn natuurlijk situaties waarin een gesprek face-to-face, op locatie, nodig is’, zo geeft De Boer aan. Voor die gesprekken, ook in coronatijd, is het kantoor aan De Opslach open. Geadviseerd wordt, in verband met de corona maatregelen, eerst een afspraak te maken voor men naar het kantoor reist.

 

 

Foto: Locatie De Opslach Heerenveen | Google Streetview

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER rijschool
22-11-2023

Rijschool Mid-Fryslân binnenkort van start

LEES MEER img5672
21-11-2023

Zeer geslaagde themaweek over gezondheid op KBS Sint Radboud

LEES MEER beleef-midden-friesland-winter
14-11-2023

De nieuwe Beleef is uit!

LEES MEER mp-202324webpagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER 10000-flyers-ab
14-02-2023

Drukwerkacties Inclusief Verspreiding of GRATIS Advertentie

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen