Grou - 16-02-2021

 

Op woensdag 24 februari verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten

 

De Jumbo Grou winkel aan de Stationsweg 38F in Grou krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker opgezet, waardoor klanten nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De winkel sloot op zaterdag 6 februari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 24 februari kunnen inwoners van Grou en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

 

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 28 februari).

Ondernemer Jouke de Jong vertelt: “We zijn er erg trots op dat we onze klanten na de verbouwing opnieuw kunnen verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De nieuwe winkel wordt prachtig en telt ruim 1.650 vierkante meter vloeroppervlakte.”

 

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo kunnen klanten terecht voor verse maaltijden en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verse pizza’s om thuis af te bakken. Er is extra aandacht in de winkel voor veganistische en vegetarische producten. Klanten halen hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook worden er verse noten gebrand in de notenbrander. De winkel heeft een uitgebreide broodafdeling, waar iedere dag verse broodjes worden belegd. Bovendien zal de winkel over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Klanten rekenen hun boodschappen binnen een handomdraai af bij een caissière of bij de self checkout kassa’s.

 

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 5 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

 

Jumbo Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, kunnen hun auto voor de deur parkeren en hun bestelling ophalen door aan te bellen.

 

Altijd een stapje verder

Jouke de Jong van Jumbo Grou kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

 

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan De Markt 38 in Burgum.

 

 

Naar overzicht

Laatste nieuws

Meer Nieuws Archief Columns Recepten


LEES MEER foto-petra-en-anne
02-04-2024

Anne de Jong Uitvaartzorg wordt Comes Uitvaartzorg

LEES MEER img-20240327-wa0004
02-04-2024

v.v. Akkrum organiseert het Voetbalfestival

LEES MEER schermafbeelding-2024-03-05-om
05-03-2024

Tien jaar Repaircafé Akkrum/Nes

LEES MEER mp202407pagina12
24-05-2023

Agenda Midden Friesland

LEES MEER drukwerkdeals-2024-01-16-a-en-
16-01-2024

Drukwerkacties Inclusief GRATIS Advertentie en/of Verspreiding

LEES MEER schermafbeelding-2021-12-21-om

Over ons

Drukwerk en een website zijn het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu gaat om kranten, folders, brieven, huisstijl of direct marketing. Als Media bedrijf weten wij dat en kunnen wij dit voor u verzorgen. Van opmaak, vormgeving, drukken tot en met distributie. Desgewenst kunt u de volledige verzorging van uw flyers of geadresseerd drukwerk aan ons uitbesteden.

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

MiddelPunt Media

  • Vormgeving
  • Bestickering
  • Webdesign
  • Drukwerk
  • Verspreiding

 

Offerte aanvragen